Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης γενικά ήταν από αυτούς που αντιστεκόταν στην έκδοση των δίσκων του με Κυριακάτικες εφημερίδες. Απ' ότι φαίνεται όμως πέφτει ένα από τα τελευταία καλλιτεχνικά κάστρα σχετικά με τις Κυριακάτικες προσφορές. Έτσι την ερχόμενη Κυριακή στις 12/10/14 η εφημερίδα θα δώσει μαζί και τα 3 cd "Ο δρόμος, ο χρόνος και ο πόνος", "Ανεμοδείκτης", "Οι περιπέτειες ενός προσκυνητή" σε μία έκδοση που έχει επιμεληθεί ο ίδιος.

Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα μέσω του site της: "Τα μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου δημιουργού. Μια συλλεκτική έκδοση που επιμελήθηκε ο ίδιος. Μην χάσετε την κασετίνα και με τα 3 CD!"

 

Κάποτε για να αγοράσεις αυτά τα 3 cd στις αρχικές τους εκδόσεις ήθελες τουλάχιστον 50 ευρώ! Τώρα τα παίρνεις με 4 ευρώ, μαζί με κουπόνι για τα Goody's, ένα βιβλίο, ένα ένθετο για μαγειρική και μία Κυριακάτικη εφημερίδα δώρο.

 

Ο Ιωαννίδης ήταν πάντως από αυτούς που όταν οι περισσότεροι έδιναν τα cd τους μία δύο τρεις ή και τέσσερις φορές σε Κυριακάτικες εφημερίδες εκείνος κράταγε τις Θερμοπύλες μαζί με λίγους ακόμα (που έχουν τη δυναμική για Κυριακάτικη εφημερίδα) προσπαθώντας να μην κάψει όλο το ρεπερτόριό του έχοντας δώσει μόνο 3 cd με τραγούδια του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία τον Οκτώβριο του 2010 που δώθηκαν σε ισάριθμες εβδομάδες.

 

Και τα 3 cd που θα δοθούν τώρα είχαν κυκλοφορήσει από την Universal, της οποίας το ελληνικό ρεπερτόριο διαχειρίζεται σήμερα η Cobalt με την ετικέτα της οποίας θα κυκλοφορήσουν τα cd.