Το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας έκλεισε αλλά οι πιο μαγικές παιδικές μνήμες είναι ακόμη ζωντανές. Η παραμυθένια Λιλιπούπολη, η ραδιοφωνική εκπομπή που λάτρεψαν πριν τριάντα και πλέον χρόνια μικροί και μεγάλοι, θα ζωντανέψει για άλλη μια φορά στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, με τις αγαπημένες φωνές της Σαββίνας Γιαννάτου και του Σπύρου Σακκα, αλλά και των Μαριέλλη Σφακιανάκη, Παναγιώτη Αθανασόπουλου.

 Μικροί και μεγάλοι, φανατικοί λάτρεις της Λιλιπούπολης και καινούριοι φίλοι, δεν έχουν παρά να ανοίξουν τα φτερά της φαντασίας τους και να ...ταξιδέψουν ως το Ηρώδειο. Οι σπάνιοι και εύστοχοι γεμάτοι χρώματα στίχοι της Μαριανίνας Κριεζή και οι γοητευτικές μελωδίες και μουσικοί ρυθμοί του Δημήτρη Μαραγκόπουλου, του Νίκου Κυπουργού, της Λένας Πλάτωνος και του Νίκου Χριστοδούλου εξακολουθούν να διασκεδάζουν, να συγκινούν και να ξεσηκώνουν μέσα από τραγούδια σπάνιας ευγένειας προς την παιδική ηλικία, όπως το Χοντρό Μπιζέλι, η Ρόζα Ροζαλια, το Μουσείο, και όλα τα άλλα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης.

 

Το καινούριο στοιχείο στη παράσταση του Ηρωδείου, σε σχέση με τις παραστάσεις που δόθηκαν τον περασμένο χειμώνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι η προσθήκη ξεκαρδιστικών, άκρως ανατρεπτικών και  απολαυστικών αποσπασμάτων από τις εκπομπές «Εδώ Λιλιπούπολη», ενώ δεν θα λείψουν και πολλές άλλες μικρές εκπλήξεις.  Τα αποσπάσματα που θα παρουσιαστούν ανήκουν στις: Μαριανίνα Κριεζή, Αννα Παναγιωτοπούλου, Ρεγγίνα Καπετανάκη και Ελένη Βλάχου.

 

Η παράσταση με τίτλο Ένα ταξίδι στη Λιλιπούλη διοργανώνεται από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία που διοικεί τα Αρσάκεια Σχολεία και εκτός από την πολιτιστική της διάσταση,  υπηρετεί και έναν μεγάλο σκοπό: την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων. Για τους δημιουργούς της Λιλιπούπολης που πιστεύουν ότι η Εκπαίδευση στις δύσκολες μέρες που ζούμε δέχεται σοβαρό πλήγμα με θύματα τα ίδια τα παιδιά, η συναυλία του Ηρωδείου έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί υπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό!

 

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Σάββατο 14/09/2013
ώρα έναρξης: 20.30

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη 35€ - Μειωμένο: 25€ | Α' Ζώνη 30€ - Μειωμένο 23€ | Β' Ζώνη 25€ - Μειωμένο 20€ | Γ' Ζώνη 20€ - Μειωμένο 15€ | Άνω Διάζωμα
15€ - Μειωμένο 12€ - Τα μειωμένα εισιτήρια αφορούν φοιτητές, μαθητές και παιδιά (εως 18 ετών) και εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό.
Eιδική τιμή για ΑΜΕΑ και συνοδούς: 15 ευρώ (συγκεκριμένες θέσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα στις δυο πρώτες σειρές της Κερκίδας Α)

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services, Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Τηλεφωνικά: 210 7234567, Online: www.ticketservices.gr