cd_dragoumanosΌλοι οι ελληνικοί δίσκοι από το 1950 ως σήμερα, σε ένα DVD. Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή την έκδοσης που επιμελείται για 9η συνεχόμενη φορά-χρονιά ο Πέτρος Δραγουμάνος.

Πρόκειται για τον πληρέστερο κατάλογο της ελληνικής δισκογραφίας στην ολοκληρωμένη μορφή του. Όλες οι πληροφορίες για τα 36.864 ελληνικά LP, CD και singles που κυκλοφόρησαν από το 1950 ως και τον Οκτώβριο 2011.
14.086 καλλιτέχνες, 36.864 δίσκοι με δυνατότητα αλφαβητικής ή χρονολογικής κατάταξης και διάφορα φίλτρα αναζήτησης (χρονολογία, τίτλος, στιχουργός κτλ)

Περιλαμβάνονται και οι ελληνικοί δίσκοι που ηχογραφήθηκαν, κατασκευάστηκαν και κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό (USA, CANADA, AUSTRALIA, GERMANY κ.α.)
Συμβατό με Windows 2000 / XΡ / Vista / Windows 7.
Αποστέλλεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή 40 ευρώ (περιλαμβάνονται τα ταχυδρομικά έξοδα). Για παραγγελίες στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.