jangarbarek_athens_flyer O διάσημος μαέστρος της jazz με το συγκρότημα του, Jan Garbarek Group, θα παραβρεθούν για μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 9 Απριλίου.

Τα εισιτήρια Β και Γ ζώνης έχουν ήδη εξαντληθεί και η προπώληση συνεχίζεται για τις ζώνη Α και Διακεκριμένη.

Ο άνθρωπος που σύμφωνα με την Ελένη Καραΐνδρου «μετέτρεψε το σαξόφωνο σ' ένα αρχέγονο πνευστό που πατάει στην ελληνική γη και αγκαλιάζει τα Βαλκάνια», έρχεται μετά από 4 χρόνια στην Αθήνα, με special προσκεκλημένο στα κρουστά και τύμπανα, τον Ινδό συνθέτη,   Trilok Gurtu.

To Αθηναικό κοινό θα απολαύσει τον Jan Garbarek σε μια δημιουργική περίοδο της καριέρας του, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το ζωντανά ηχογραφημένο Dresden και το πρόσφατο , Officium Novum (σε συνεργασία με τους Hilliard Ensemble) , ένας δίσκος που διατρέχεται από τους στίχους του Γιώργου Σεφέρη.

Ο Jan Garbarek θα συνοδεύεται από τον πιανίστα και συνεργάτη του εδώ και πολλά χρόνια, Rainer Brüninghaus, τον μπασίστα Yuri Daniel από τη Βραζιλία και από τον πολυβραβευμένο κρουστό και συνθέτη,  Trilok Gurtu από την Ινδία, ως special guest.

Πλήρες stage line-up: Jan Garbarek : soprano & tenor saxophones/Selje flute
Rainer Brüninghaus:
Piano - keyboards
Yuri Daniel :
Bass
Trilok Gurtu:
Drums & Percussions 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης) :
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
τηλ. 210-72 82 333
Oι πόρτες ανοίγουν στις 19:00
Έναρξη συναυλίας - 20:30

Πληροφορίες για τα εισιτήρια
Εκδοτήρια:

Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ 210 7282333
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ 210 7282367