Δίχως ακόμα να έχουμε πολλές πληροφορίες για το νέο άλμπουμ της Νορβηγίδας και αγαπημένης του ελληνικού κοινού Ane Brun, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανότατα το φθινόπωρο, ένα νέο τραγούδι που θα περιλαμβάνεται σε αυτό κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Το Directions, ήδη από το πρώτο του άκουσμα διαφοροποιείται από τις μέχρι σήμερα μελωδικές συνθέσεις της Brun, με έμπνευση όπως η ίδια δήλωσε τους ηλεκτρονικούς και trip-hop ήχους των 90's. Τα φωνητικά της στέκονται ισχυρότερα από τα κρουστά και το μπάσο ενώ το πιάνο ενισχύει την αντίθεση των αυστηρών ήχων που θυμίζουν marching band και της ανεπιτήδευτης ευαισθησίας της φωνής της.
Στο video clip του τραγουδιού που σκηνοθέτησε η ίδια μαζί με τον André Jofré, η Brun χορεύει μόνη σε ένα άδειο υπόστεγο αεροπλάνων.

 

Υπό το ρυθμό των τυμπάνων, οι κινήσεις της μοιάζουν αυθόρμητες, αν και χορογραφημένες από τη Mari Carrasco. Στόχος και των δύο είναι κάθε της βήμα να είναι ταυτόχρονα και μια εικόνα δύναμης και πίστης πως τα πάντα είναι δυνατά όσο ελπίζεις και προσπαθείς.