Σύμφωνα και με τις επίσημες μετρήσεις του Media Inspector, του αποκλειστικού συνεργάτη της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI) για την αποτύπωση του επίσημου πανελλαδικού TOP 200 airplay chart, δεν μπορεί να μην έχει φτάσει στα αφτιά σας το «Αμήν» του Hozier που παρακαλά Take me to church για περισσότερες από 9 εβδομάδες ακλόνητος στο Νο1 τόσο του ΤOP 5 ελληνικού ραδιοφωνικού airplay, μεικτού (με ξένα και ελληνικά) όσο και του TOP 5 ελληνικών i-tunes.

Ο Hozier λοιπόν επιστρέφει με νέο βίντεο για το νέο του single Someone New. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η Natalie Dormer (γνωστή από το Game of Thrones όπου υποδύεται την Margaery Tyrell) που περιφέρεται στη Νέα Υόρκη τη νύχτα φιλώντας μία σειρά από αγνώστους, ενώ ο Hozier εμφανίζεται σε μία σκοτεινή μουσική σκηνή έτσι ώστε ίσα που να τον αναγνωρίζει κανείς κάτω από τα φώτα της, να συνοδεύει τη νυχτερινή περιπλάνηση της ηρωίδας του.

 

Το βίντεο είναι σε σκηνοθρεσία του Anthony Byrne (συντρόφου της Natalie Dormer), ενώ η ιδέα του βίντεο ανήκει στον Jon Hozier-Byrne αδελφό του Hozier και τον David Reilly από την Stoneface Films.

 

Το single περιλαμβάνεται στο ομώνυμο άλμπουμ (στη χώρα μας κυκλοφορεί από τη Minos EMI) του 25χρονου Ιρλανδού τραγουδοποιού, o οποίος μέσα σε μόλις δύο χρόνια επίσημης δισκογραφικής παρουσίας του έχει καταφέρει να είναι στις πρώτες θέσεις των charts σχεδόν ολόκληρης της Ευρώπης.