To συγκρότημα από το L.A που έχει ξεσηκώσει ακούσματα και εικόνες από την ανέμελη χίπικη εποχή των αμερικάνικων '60ς - 70ς και είναι γεμάτο επιρροές από την garage - ψυχεδελική σκηνή, κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Had It All με άρωμα Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε μια διαδρομή στην ωραία πλευρά της Αθήνας, με πλάνα από Ηρώδειο, Ακρόπολη, Αναφιώτικα δοσμένα μέσα από μία ασπρόμαυρη νοσταλγική εκδοχή που σε κάνει να πιστέψεις πως η ελληνική πρωτεύουσα μπορεί τελικά να είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου... To βίντεο βέβαια δεν αφορά μόνο τη χώρα μας, αφού η μπάντα δημιούργησε αυτό το κλιπ συνθέτοντας ένα κολάζ από τις περιοχές που επισκέφθηκε το τελευταίο διάστημα. Κατι σαν homemade tour κλεισμένο σε μία μίνι κινηματογράφιση τριών λέπτων (και κάτι λιγότερο...)

Οι Allah - Las είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που αξίζει προσοχής. Δημιουργήθηκαν πριν από έξι χρόνια κι έχουν κυκλοφορήσει ένα ομότιτλο ep ("Αllah-Las" 2012 - Innovative Leisure) και τον Οκτώβρη του '13 ένα 7ιντσο βινύλιο (limited-edition) με 2 ακυκλοφόρητα τραγούδια, ένα εκ των οποίων είναι και το Had It All.
Από το βίντεο, αλλά και από μία μικρή περιήγηση στο υλικό τους είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς πως πρόκειται για μία μπάντα με ιδιαίτερη αισθητική που θα ήθελε επιτακτικά να έχει ζήσει τα '60ς... Γήινες εικόνες, road-trips, θάλασσα, φύση και κοχύλια, με το -καταπληκτικό- εξώφυλλο του δίσκου τους να μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα της μπάντας.
Να σημειώσουμε πως την περασμένη άνοιξη είχαν έρθει στη χώρα μας για τέσσερις συναυλίες σε Πάτρα, Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε η επόμενη άνοιξη των Allah-Las να μην αργήσει να τους ξαναφέρει προς τα δω.
*Ολόκληρο το ντεμπούτο - άλμπουμ τους είναι πλέον διαθέσιμο και μέσω youtube.









