Αυτή τη φορά στη στήλη δεν παρουσιάζεται ένα βίντεο κλιπ αλλά ένα βίντεο ...απ'τα καμαρίνια. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την 11η Ιουνίου και την άφιξη του 13 των Black Sabbath πλησιάζει, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με τη ροκ μπάντα σε ώρα εργασίας, σκηνοθετημένο από τον Jack Osbourne.

To 13 ηχογραφήθηκε αρχικά στο Los Angeles, με τα αυθεντικά μέλη των Black Sabbath, Ozzy Osbourne (φωνητικά), Tony Iommy (κιθάρα) και Geezer Butler (μπάσο)—όπου συνέπραξαν με τον ντράμερ Brad Wilk (Rage Against The Machine). Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Vertigo (παγκοσμίως) και από την Vertigo/Republic στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε παραγωγή του Rick Rubin (επτά φορές βραβευμένου με Grammy, δύο από αυτές σαν Παραγωγός της Χρονιάς).

Στην εμπροσθοφυλακή των live shows, οι Black Sabbath θα παρουσιάσουν την παγκόσμια tour τους με μία σειρά από ημερομηνίες που ξεκινούν τον επόμενο μήνα σε Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Ιαπωνία. Αργότερα το καλοκαίρι, η μπάντα θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της Βορειοαμερικάνικης tour που θα κρατήσει την μπάντα στον δρόμο από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι αρχικές ημερομηνίες των Black Sabbath στην Βόρειο Αμερική περιλαμβάνουν στάσεις σε Los Angeles , Boston, Holmdel, N.J (περιοχή NYC), Toronto, Ontario και Quincy, WA (περιοχή Seattle).