105 λεπτά ταινία, 105 λεπτά μουσική!
Σε μια ταινία γεμάτη μουσική, ποιος καλύτερος να υπογράψει το soundtrack από τον τον κορυφαίο Έλληνα παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής G.Pal! Ο GPal (aka George Pallikaris), στη νέα του συνεργασία με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη, συνέθεσε για την ταινία Παράδεισος πάνω από 30 καινούρια θέματα, που έντυσαν κυριολεκτικά κάθε λεπτό της ταινίας, μετατρέποντάς την σ’ ένα ατελείωτο πάρτυ!

 

paradeisos_soundtrack_coverO Παράδεισος θα βγει στους κινηματογράφους 26 Ιανουαρίου από τη StraDa Films.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στο χάος και στα χρώματα του καρναβαλιού, στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Παράδεισο.
Η Μαριάννα (Νατάσσα Ζάγκα) γυρίζει στην Πάτρα από το Λονδίνο αποφασισμένη να ζήσει για πάντα με το Μιχάλη (Μιχάλης Φωτόπουλος), ο Νίκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) προσπαθεί να εκδηλώσει τον κρυφό πόθο του για το αφεντικό του Σωκράτη (Χρήστος Λούλης) τρέμοντας την ενδεχόμενη απόρριψη, η Ευγενία (Μαρία Σκουλά) φοβάται να αντιμετωπίσει την κριτική της κόρης της για τη σχέση της με τον κατά πολύ νεότερό της Αντώνη (Αντρέας Κωνσταντίνου) και ο Ηλίας (Ερρίκος Λίτσης) επιχειρεί με κάθε τρόπο την επανασύνδεση με την πρώην γυναίκα του Βίκυ (Όλια Λαζαρίδου).
Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης
Πρωταγωνιστούν: Νατάσσα Ζάγκα, Μιχάλης Φωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Χρήστος Λούλης, Όλια Λαζαρίδου, Ερρίκος Λίτσης, Μαρία Σκουλά, Aντρέας Κωνσταντίνου, Λίλα Μπακλέση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Θανάσης Βλαβιανός, Λίζα Νεοχωρίτη, Μιλτιάδης Νίκας

Ακολουθήστε την ταινία:
Στο blog: paradisosfilm.com

Στο twitter: http://twitter.com/paradisosfilm

Στο facebook: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/Paradise.movie