Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει και προσκαλεί τους Αθηναίους σ’ ένα καλοκαιρινό θέαμα  που αγαπήθηκε για την πρωτοτυπία, το κέφι και την ευαισθησία του. Στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 29/5  κάτω από την αμείλικτη πανσέληνο του Μαΐου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του  αποκάλυψαν μερικές ακόμα εκπλήξεις και καλεσμένους για το φετινό πρόγραμμα του 2018. Φέτος, η σταθερή ομάδα της Ταράτσας αποτελείται από τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, τον βουβό κωμικό και ισορροπιστή Alex de Paris, τη χορεύτρια burlesque La Dandizette και τη νεαρή τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη. Οι παράστασεις θα ξεκινήσουν από 6 Ιουνίου (κάθε Τετάρτη & Πέμπτη) και θα κρατήσουν μέχρι και τον Σεπτέμβριο, αφού κάνουν ένα διάλειμμα τον Αύγουστο.

 

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιουνίου


6-7/6: ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ (Αφιέρωμα στον ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ)
Με τους: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ 
ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ (Μακαλιάς - Ρούμπος - Σαρακατσάνης- Αγγελόπουλος)

13-14/6:   ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΟΒΛΑΒΙΩΣΗ (Επιθεώρημα) 
Με τους: ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ - ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Stand up comedy: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

20-21/6:  ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ (Η επιστροφή της Μαγιοπούλας)
Με τη ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ. Συμπράττει η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Stand up comedy: ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ

27-28/6:  ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ Σ’ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ (Ρομάντζο στην Ταράτσα)
Με τη ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ Συμμετέχει ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ
Stand up comedy: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Παράλληλα με τις δικές του εμφανίσεις στην «Ταράτσα» του τις Δευτέρες το βράδυ ο Φοίβος γίνεται και αυτός θεατής και κάθεται στο κοινό. Αφήνει τη σκηνή της Ταράτσας του για έναν καλεσμένο καλλιτέχνη, που ονομάζει Επισκέπτη της Δευτέρας. Εκεί, παλιοί και νέοι δημιουργοί θα παρουσιάζουν ο καθένας ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για την «Ταράτσα». Κάποιες φορές θα ανεβαίνει κι ο Φοίβος μαζί τους στη σκηνή
 
Ο «Επισκέπτης της Δευτέρας» ξεκινά στις 11 Ιουνίου με την Παυλίνα Βουλγαράκη και θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου με την Αγγελική Τουμπανάκη ενώ για όλες τις Δευτέρες του Ιουλίου θα υποδεχτεί τον Διονύση Σαββόπουλο σ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τα τραγούδια άλλων, από αυτά του Αττίκ μέχρι εκείνα του Θανάση Παπακωσταντίνου.

 

Για τους επόμενους μήνες  αναμένονται πρόσωπα όπως η Λένα Πλάτωνος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Αλέκα Κανελλίδου, αλλά και πολλοί ηθοποιοί (το πλήρες πρόγραμμα Ιουλίου και Σεπτέμβριου θα ανακοινωθεί σύντομα). Από εκείνα που μάθαμε  επίσης στη συνέντευξη Τύπου είναι ότι στις 17 Σεπτέμβριου ο Θέμης Καραμουρατίδης θα παρουσιάσει τα δικά του λαϊκά τραγούδια με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά και της Κατερίνας Κούκα. Στα φετινά κείμενα, μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά συμπράττει η Ελένη Γκασούκα ενώ στην σκηνοθεσία μαζί με τον Άγγελο Τριανταφύλλου θα είναι και η Νατάσσα Τριανταφύλλη.

 

Ο σκηνικός διάκοσμος έχει ανανεωθεί  από τις Ελένη Στρούλια και  Ζαΐρα Φαληρέα, ενώ ο εξώστης είναι έτοιμος να υποδεχτεί κι αυτός πολύ κόσμο αφού θα διαθέτει πλέον μεγάλη οθόνη (για τις βραδιές που η φυσική θέαση δεν φτάνει για όλους), καλή ακουστική, μπαρ, τραπεζάκια αλλά και θέα πανοραμική θέα στην Αθήνα.

 

Πληροφορίες:
Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» | Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Έναρξη παραστάσεων:  6 Ιουνίου 2018
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30


Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:
Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 
15 ΕΥΡΩ (με δώρο μία μπύρα)