Σε αυτό το θέατρο έχουμε δει σπουδαίες συναυλίες. Ίσως τις καλύτερες. Εδώ και τρία χρόνια όμως παραμένει κλειστό μετά και από τα ζητήματα ασφαλείας που είχαν προκύψει με τις κερκίδες. Το θέατρο του Λυκαβηττού δεν άνοιξε τις πόρτες του ούτε φέτος και κάνει παρέα με τον αντίλαλό του, όπως και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. 

 

 

Το θέατρο του Λυκαβηττού όπως και δεκάδες άλλα ακίνητα του δημοσίου όπως είναι γνωστό εντάσσονται, εντάχθηκαν ή θα ενταχθούν στο υπερταμείο με σκοπό την πώλησή τους σε ιδιώτες. 

 

Για αυτόν τον λόγο  στις 5 Ιουλίου με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε συγκέντρωση και ομιλία στο Λυκαβηττό αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ομιλία της: «Κάνουμε τη συγκέντρωσή μας εδώ με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος για συμβολικούς λόγους, αφού το Θέατρο του Λυκαβηττού είναι ανάμεσα σε αυτά τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί από την κυβέρνηση»  

 

Στη συναυλία που ακολούθησε τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, η Θεοδωσία Τσάτσου, ο Πασχάλης Τσαρούχας και πολλοί άλλοι.

 

Όπως φαίνεται μέχρι την πώλησή του δεν θα δούμε εκεί ξανά κάποια συναυλία... 

 

Το θέατρο του Λυκαβηττού κατασκευάστηκε το 1964-65. Ο χώρος του λατομείου εκμισθώθηκε τον Οκτώβριο του 1964 από την Άννα Συνοδινού για είκοσι χρόνια, με άδεια κατασκευής θεάτρου και με την υποχρέωση να επιστρέψει στην κυριότητα του Δημοσίου μετά την πάροδο της περιόδου της μίσθωσης. Έτσι κι έγινε... 

 

Τώρα το δημόσιο ετοιμάζεται να παραχωρήσει την κυριότητά του σε ιδιωτικά συμφέροντα.