Είναι γνωστό ότι με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Piraeus 117 Academy στις 25 και 26 Ιουνίου, η Patti Smith θα βρεθεί στην Αθήνα. Ωστόσο, πριν από τις εμφανίσεις της στην Πρωτεύουσα, βρέθηκε αρχικά στο βιβλιοπωλείο Public του Συντάγμος την Παρασκευή 24/6 στις 18:00, για να υπογράψει αντίτυπα από τα βιβλία της “Just Kids” και “M Train”.

 

Ήδη από τις έξι και μισή η ουρά μέχρι τον 5ο όροφο που θα γινόταν η συνάντηση με τους αναγνώστες της είχε φτάσει μέχρι την είσοδο του καταστήματος. Ο κόσμος αρκετός ώστε να υπάρξει χρόνος για προσωπική αφιέρωση, ενώ οι φωτογραφίες πριν ή κατά της διάρκεια της υπογραφής απαγορευόταν.

 

Η Smith ήταν ιδιαίτερα υπομονετική και γλυκιά προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την έλλειψη περισσοτέρου προσωπικού χρόνου με τους θαυμαστές της. Ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι συνοδευόταν από τον κιθαρίστα Lenny Kaye.

 

Ανυπομονούμε για την αυριανή της συναυλία που είναι αφιερωμένη στον πρώτο της δίσκο «Horses», έναν σημαντικό δίσκου στην ιστορία της ροκ μουσικής και ένα σημείο αναφοράς για την ίδια.