Η επιλογή του μέρους ήταν άψογη και αυτό διότι ο Διόνυσος προσφέρει αυτήν καταπληκτική θέα απέναντι από την πάντα απαστράπτουσα Ακρόπολη. Εκεί επέλεξε λοιπόν η δισκογραφική του Γιάννη Πάριου να παρουσιαστεί το «Έλα μου, Χαμογέλα μου» , ο νέος δίσκος του που περιέχει 12 συνθέσεις και κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Ιουνίου με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στα δισκοπωλεία της επικράτειας.

 

Και ενώ ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος δήλωσε ότι όλα αυτά του φαίνονται φανφαρονίστικα εντούτοις και ο ίδιος ήταν καλοδιάθετος και φαινόταν αλλά και ο κόσμος που μαζεύτηκε εκεί, άνθρωποι του μουσικού και δημοσιογραφικού χώρου πέρασαν ωραία και όχι μόνο εξαιτίας της καλής και διακριτικής φιλοξενίας από μεριάς της διεύθυνσης του Διόνυσου και της Minos αλλά και λόγω του ότι είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να βρίσκεσαι με φίλους και γνωστούς από την πιάτσα αυτές οι μαζώξεις και παρουσιάσεις δίσκων.

 

Ο Γιάννης Πάριος ήταν λακωνικός όπως πάντα και ευχαρίστησε ειδικότερα τον μαέστρο και ενορχηστρωτή του δίσκου Ντίνο Γεωργούντζο, θερμότατα και με το γνωστό άμεσο τρόπο που έχει ο δημοφιλής αοιδός.

 

Παίρνοντας το λόγο ο Ντίνος Γεωργούντζος πιστοποίησε και κάτι άλλο που είπε ο Πάριος, ότι δηλαδή ο δίσκος γράφτηκε στο μικρό studio που έχει ο τραγουδιστής στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο δηλαδή, την προσωπική του πατρίδα, με θέα τη θάλασσα και με πολλές ώρες ξενυχτιού σε πολλές φάσεις – το τελευταίο ήταν κάτι που υποσημείωσε και ο Γιάννης Πάριος , δίνοντας τα εύσημα στον για άλλη μια φορά στον κ. Γεωργούντζο.


Από τα ηχεία ακουγόταν όλη την ώρα της εκδήλωσης το "Έλα μου, Χαμογέλα μου" και μάλιστα τολμώ να πω ότι το ένα τραγούδι το θυμήθηκα σε ένα είδος ηχητικού deja vu από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του παριανού ερμηνευτή φέτος στην Ιερά Οδό, μαζί με Μελίνα Ασλανίδου (η οποία συμμετέχει σε ένα τραγούδι του δίσκου) και Stavento, που είχα την τύχη να παρακολουθήσω εις διπλούν.


Να σημειώσουμε την παρουσία του Γιώργου Κατσαρού στην παρουσίαση, ένας άνθρωπος με τον οποίο έχει άρρηκτους δεσμούς ο Πάριος και που τον αποκαλεί «πατέρα», όπως και του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, όπως και του Ηλία Μαροσούλη μεταξύ άλλων ενώ τον Γιάννη Πάριο προλόγισε από τη μεριά της δισκογραφικής η κυρία Μαργαρίτα Μάτσα.

 

Να σημειώσουμε τέλος, ότι τα τραγούδια του «Έλα μου, Χαμογέλα μου» είναι όλα συνθέσεις (μουσική και στίχοι) του Γιάννη Πάριου ενώ σε ένα από αυτά υπάρχει και η συνθετική αρωγή του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.