Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου μιας από τις πιο αμφιλεγόμενες συνεργασίες της φετινής σεζόν. Πρόκειται για τη συνεργασία του Χρήστου Νικολόπουλου με τον Αντώνη Ρέμο και τη Φωτεινή Δάρρα, οι οποίοι θα επανεκτελέσουν τα τραγούδια του μεγάλου λαϊκού συνθέτη. Η συνεργασία αυτή «νομιμοποίησε» τον Αντώνη Ρέμο να τονίσει τη σημασία του λαϊκού τραγουδιού σε μια δύσκολη εποχή, αλλά και την ανάγκη του κόσμου να το ακούσει. Βέβαια, το λαϊκό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου απέχει αρκετά από εκείνο του Χρήστου Νικολόπουλου, αλλά δε μένει παρά να ακούσουμε το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει.

 

Όπως είπαν στη συνέντευξη τύπου θα βρίσκονται αρκετή ώρα και οι τρεις επί σκηνής, άρα πιθανότατα θα δούμε και κάποια ντουέτα. Για τη Φωτεινή Δάρρα είναι ακόμη μία συνεργασία με έναν σπουδαίο λαϊκό συνθέτη, σημαντική για το καλλιτεχνικό της βιογραφικό. 

 

ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αντώνης Ρέμος δήλωσαν τη μεγάλη τους χαρά για αυτή τους τη συνεργασία, ενώ η Φωτεινή Δάρρα είπε πως παρά τη διαφορετικότητά τους εκείνο που τους ενώνει είναι το κοινό αισθητικό τους κριτήριο στη μουσική.

 

 

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Αντώνης Κρόμπας, καθώς και οι τραγουδιστές και μουσικοί της νέας γενιάς: η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Μάκης Δράκος, η Βάγια Καλαντζή  και η Victoria Taylor. Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ενώ σολίστας στο μπουζούκι θα είναι ο Μανώλης Καραντίνης και όλοι υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

 

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι και ίσως θα του άξιζε μία μεγαλύτερη γιορτή μακριά από μαγαζιά και με άλλους ερμηνευτές που έχουν τραγουδήσει τα κομμάτια του τα τελευταία χρόνια. 

 

 

Η Έναρξη θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

 

Εισιτήρια & Τιμές ανά ζώνη:

Ζώνη Α 35
Ζώνη Β 30
Ζώνη Γ 25
Ζώνη Δ 20€   
Ζώνη Ε 15 € - Διακεκριμένες Θέσεις/καρέκλες
Zώνη ΣΤ’ 10 € θέσεις
Zώνη Ζ’               10€ - Όρθιοι στοbar

Τιμές Αλκοολούχων Ποτών:

Φιάλη Κρασί

Από 50

Συνοδεύεται από 1 φιάλη νερό & 1 μερίδα φρούτα

Φιάλη Απλού Αλκοολούχου Ποτού

90

Συνοδεύεται από 1 φιάλη νερό, 2 αναψυκτικά &  3 μερίδες ξηρών καρπών

½ Φιάλη Απλού Αλκοολούχου Ποτού

50

Συνοδεύεται από 1 φιάλη νερό, 1 αναψυκτικό &  2 μερίδα ξηρών καρπών

Φιάλη Σπέσιαλ Αλκοολούχου Ποτού

100

Συνοδεύεται από 1 φιάλη νερό, 2 αναψυκτικά &  3 μερίδες ξηρών καρπών

½ Φιάλη Σπέσιαλ Αλκοολούχου Ποτού

60

Συνοδεύεται από 1 φιάλη νερό, 1 αναψυκτικό &  2 μερίδες ξηρών καρπών

Ποτό στις καρέκλες

5 € για απλό αλκοολούχο

8 € για σπέσιαλ αλκοολούχο

Ποτό στα τραπέζια

15 € για απλό αλκοολούχο

20 € για σπέσιαλ αλκοολούχο