Το γεγονός πως οι δύο αείμνηστοι καλλιτέχνες είχαν ηχογραφήσει μαζί μερικά τραγούδια (που μέχρι τώρα είχαμε την τύχη να ακούσουμε κυρίως μέσα από διαδικτυακές διαρροές), φαίνεται πως επιτέλους δρομολογήθηκαν για να κυκλοφορήσουν επίσημα σε ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ!

H συνεργασία του Freddie Mercury (The Queen) με τον «βασιλιά της pop» Michael Jackson ξεκίνησε ακριβώς πριν από 30 χρόνια αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κυκλοφορήσει επίσημα καθώς οι δύο μεγάλοι superstars ηχογραφούσαν σπάνια μαζί τα τραγούδια τους ανάμεσα στις ήδη αυξημένες υποχρεώσεις τους! Ο αριθμός των τραγουδιών,όπως δημοσίευσε η εφημερίδα The Times, θα είναι μονοψήφιος πράγμα που όσο και αν απογοητεύει τους αιώνιους θαυμαστές τους, στην πραγματικότητα η επίσημη κυκλοφορία τους θα αποτελεί αναμφισβήτητα πολύτιμη δισκογραφική κληρονομιά!

Στο ίδιο άρθρο μάλιστα αναγράφεται πως οι δύο καλλιτέχνες διέκοψαν πρόωρα και απότομα την συνεργασία τους όταν ο Michael Jackson εμφανίστηκε την τελευταία φορά στο studio ηχογράφησης συνοδευόμενος από ένα... λάμα, προκαλώντας την δυσαρέσκεια του Freddie που μετά από αυτό το συμβάν, αρνήθηκε να συνεχίσει την συνεργασία τους !

Η είδηση για την επίσημη κυκλοφορία των διασωθέντων αυτών τραγουδιών ήρθε από τον ίδιο τον Brian May, κιθαρίστα του θρυλικού συγκροτήματος των The Queen, και σύμφωνα με δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα, θα είναι διαθέσιμα μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο!