Κάθε χρόνο κάποια εφημερίδα θα θυμηθεί τον Δημήτρη Μητροπάνο (1948-2012). Για το 2012 ήλθε η σειρά της Κυριακάτικης εφημερίδας Real News η οποία θα δώσει 3 cd με τραγούδια του Μητροπάνου (18, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2012 αντίστοιχα). Πρώτο στο χορό μπήκε το Κυριακάτικο Έθνος, που έδωσε 4 cd (Ιούνιος - Ιούλιος 2009).

Από τον Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο του 2010, το Πρώτο Θέμα μοίρασε 7 cd με τραγούδια του πρόσφατα χαμένου ερμηνευτή. Ακολούθησε το Βήμα που έδωσε 6 cd το δίμηνο Ιούνιος - Ιούλιος 2011. Η Real News αυτή την περίοδο διαφημίζει «45 χρόνια τραγούδια», αλλά τα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου που περιέχουν τα 3 cd, προέρχονται από τον κατάλογο της δισκογραφικής εταιρείας Minos – EMI. Δηλαδή είναι ηχογραφήσεις από το 1987 και ύστερα.


* Ο Πέτρος Δραγουμάνος έγκριτος και έγκυρος όπως πάντα ασχολείται όσο κανένας άλλος με την καταγραφή της ελληνικής δισκογραφίας από το 1950 έως σήμερα. Γνωστές στον χώρο και όχι μόνο είναι οι συγκεντρωτικές εκδόσεις βιβλίων και dvd που κάνει κάθε χρόνο με τους καταλόγους των κυκλοφοριών. Αρθογράφος επί σειρά ετών σε μουσικά περιοδικά και γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην τηλεοπτική σειρά Chart Show του Alpha. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης του μοναδικού site που καταγράφει σε επίπεδο λίστας την ελληνική δισκογραφία www.musiconline.gr.
Στο MusicPaper.gr θα διαβάζουμε τη στήλη "
Μανταλάκια" που θα μας φανερώνει ό,τι δεν λένε οι Κυριακάτικες στις προσφορές τους.