Μετά τα Συννεφιασμένα βλέμματα, το πρώτο τραγούδι των Γιάννη Βασιλόπουλου (στίχοι) και Σπύρου Παρασκευάκου (μουσική) που ακούμε με τη φωνή της Δήμητρας Σελεμίδου και παρουσιάζεται σήμερα από την Μικρή Άρκτο. "Ο Μόνος και η μόνη", είναι ο δεύτερος προάγγελος του άλμπουμ των τριών νέων καλλιτεχνών που με τίτλο ΤΡΙΤΗ ΕΞΟΔΟΣ, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου στα δισκοπωλεία.

 

"Ο Μόνος και η Μόνη": ένα τραγούδι στο οποίο ο Φοίβος Δεληβοριάς συναντά τη Δήμητρα Σελεμίδου και αφηγούνται μαζί, ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την καθημερινότητα της ζωής μας στα βαγόνια  που ιλιγγιωδώς τρέχουν το χρόνο μας, δημιουργώντας τις μικρές μας ιστορίες.

 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με χαρά δέχθηκε την πρόσκληση των τριών νέων καλλιτεχνών –και οι τρεις παιδιά της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου- και στήριξε με τη συμμετοχή του στην ερμηνεία του τραγουδιού αυτού, την έκδοση του δίσκου τους.

 

Ο Γιώργος Ανδρέου υπογράφει την ενορχήστρωση του τραγουδιού όπως και όλου του δίσκου, ενώ την ευθύνη της παραγωγής έχει ο Παρασκευάς Καρασούλος.

 

Η Τρίτη έξοδος πρόκειται να παρουσιαστεί από όλους τους συντελεστές της τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 9.30 μμ στον Ιανό.