Είχε αρχίσει ήδη να ψιθυρίζεται από χτες. Οι The Last Shadow Puppets, 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου Age of Understatement, όχι μόνο επιστρέφουν με νέο δίσκο (δείτε περισσότερα εδώ) αλλά έρχονται και στη χώρα μας!

Η επίσημη ανακοίνωση πριν προλάβει να έρθει από το Rockwave, όπως περιμέναμε ήρθε από τους ίδιους τους The Last Shadow Puppets οι οποίοι με το παρακάτω post στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook επιβεβαίωσαν τα καλά νέα: 

 

 

TLSP will perform at ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL in Athens, Greece on Sunday 5th June 2016.Tickets are on sale at...

Posted by The Last Shadow Puppets on Tuesday, February 16, 2016

 

Το όνομα των The Last Shadow Puppets, προστίθεται πλάι σ’εκείνα των Beirut, Sigur Ros αλλά και Tindersticks, (ευελπιστούμε και άλλων) πετώντας πάνω από την ελληνική συναυλιακή σκηνή τη ρετσινιά των συνταξιούχων επισκεπτών της αρπακτής και ανοίγοντάς μας την όρεξη για μια πολύ καυτή μουσικά θερινή περίοδο! Φανταζόμαστε ότι τα γραφεία παραγωγής που θα φιλοξενήσουν τέτοια ονόματα βρίσκονται αντιμέτωπα με μεγάλο ρίσκο δεδομένων των ελληνικών οικονομικών συνθηκών αλλά από την άλλη, ακριβώς λόγω αυτών, το φιλοθεάμον κοινό δε θα διστάσει να επιλέξει και να επιβραβεύσει τέτοιου είδους επιλογές, τιμώντας τες με το εισιτήριό του.

 

* Στην ανακοίνωση που ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα από τη didi music διοργανώτρια εταιρία του Rockwave Festival, ανακοινώνονται επίσης και οι Dropkick Murphys εκπρόσωποι του Celtic punk, για την ίδια μέρα 5 Ιουνίου στο Terra Vibe. 

 

** H προπώληση ξεκίνησε:
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 36€, Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39€, Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Αθήνα - Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366, Θεσσαλονίκη - Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880, Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο - www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr