H έναρξη των εμφανίσεων του Μανώλη Λιδάκη και του Γιάννη Κότσιρα στο Levare Music Theatre, μετατίθεται για το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.


Με το παρακάτω προσωπικό σημείωμα οι καλλιτέχνες, εξηγούν τους λόγους:

«Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε να παρευρεθείτε στις πρώτες μας παραστάσεις, σας ζητάμε συγνώμη, αλλά θα πρέπει να αναβάλλουμε την πρεμιέρα μας κατά μία εβδομάδα, καθώς δεν αισθανόμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Παρά το γεγονός ότι αυτή η απόφασή μας,  μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, επειδή ο καθένας μας από την προσωπική του μεριά, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν απόλυτα ειλικρινής απέναντί σας, δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε το ίδιο και τώρα και να μην σας πούμε κάτι τυπικό ή αόριστο. Το ενδιαφέρον σας είναι τόσο μεγάλο, που η ευθύνη που νοιώθουμε γι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε είναι πολύ μεγάλη για να μην είμαστε απολύτως σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 8 Νοεμβρίου».
Μανώλης/ Γιάννης

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των κοινών τους εμφανίσεων:

Δύο από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές μας ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης συναντιούνται φέτος επί σκηνής, σε ένα νέο χώρο το LEVARE Music Theatre εκπληρώνοντας μια κοινή τους επιθυμία που μετράει χρόνια.

Σ’ αυτή τη σπουδαία συνύπαρξη, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν φωνές και ρεπερτόρια από τις πολύχρονες πορείες τους. Τραγούδια που έχουν κατακτήσει το χώρο τους στις καρδιές μας και ρεφρέν που σημάδεψαν τις ζωές μας, βγαίνουν αγκαλιασμένα επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα που χωράει μελωδίες και στίχους από κλασικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Οι δύο ερμηνευτές έχουν χαρακτηρίσει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι και η συνάντηση τους στη σκηνή του LEVARE Music Τheatre θα χωρέσει τα καλύτερα σημεία της δισκογραφίας τους, καθώς και τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους.

Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε ένα στιβαρό σύνολο τραγουδιών με τίτλο
«Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει», ενώ ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες τον δίσκο «Αύριο θα είναι αργά» όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης, πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη, Σ. Μάλαμα, Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου, Γ. Μελισσίδη) και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη

Έκπληξη – πρόταση αποτελεί και η απόφασή τους να μας συντροφεύουν και τα μεσημέρια της Κυριακής, με ειδικό μενού και δωρεάν κρασί για όσους θέλουν να ζήσουν την ωραία ατμόσφαιρα των κυριακάτικων μεσημεριανών, με τραγούδι και κρασί.


Μαζί τους επί σκηνής: Χριστίνα Παπατριανταφύλλου: τραγούδι Άκης Γαβαλάς: τύμπανα Γιάννης Άννινος: μπάσο Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι Άκης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης, Στρατής Καραδημητράκης, Λάμπρος Μπούνας Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους

 

LEVARE Music Theatre
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ.: 210 3412 622 | 6974 488 403
www.levare.gr

Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ / 15€ με ποτό
Τιμή φιάλης: 120€, κρασί 60€
Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή μεσημέρι στις 14.30
Κυριακές: Οι ισχύουσες τιμές για ποτό. Πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί με 30 & 35€ / άτομο