Οι κάτοικοι του Βόλου επέλεξαν λοιπόν το δήμαρχό τους και όπως φαίνεται κάποιοι από αυτούς τον χειροκροτούν κιόλας όταν κάνει τις παρακάτω χουλιγκανικές δηλώσεις. Διαβάστε παρακάτω μερικά αποσπάσματα από την αισχρή ομιλία του Αχιλλέα Μπέου ύστερα από τη νίκη του στο Δήμο Βόλου.

 

"Οι άνθρωποι λέει των προοδευτικών δυνάμεων, της δήθεν κουλτούρας, των γραμμάτων, της τέχνης και της πουτάνας της αρπαχτής.
Αυτοί οι άνθρωποι που οδήγησαν αυτήν τη χώρα σε αυτό τον ξεφτυλισμό και αυτόν τον λαό...


Αυτά που κλέβανε τόσα χρόνια αυτοί για να παίρνουν οι άνθρωποι της Τέχνης και των γραμμάτων... ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης... Ξεχάσανε να φωνάξουν τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση υποστήριξης... Να ξέρατε πόσα εκαττομύρια έχουν πάρει αυτοί από το Υπουργείο Πολιτισμού, αυτοί οι κοπρίτες στην υγειά όλων εμάς... γιατί θεωρούσανε ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της Τέχνης και εμείς είμαστε οι εργάτες τα κορόιδα οι απλοί άνθρωποι. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια... και ελέγχανε το σύστημα και τώρα τους ενοχλεί. Αυτή είναι η αλήθεια. 

 

Σήμερα όλη η Ελλάδα από το δημοκρατικό Βόλο, από το Βόλο της πραγματικής κουλτούρας παίρνει ένα μήνυμα να αλλάξει τα δρώμενα όλης της χώρας. Γιατί 40 χρόνια αυτοί έκαναν αυτό που κάναν στην πατρίδα μας...

...

Για μάς η Τέχνη και η Μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουνε, αλλά ποτέ δεν περάσανε να πάρουνε τον ιδρώτα σας από το Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο Καρράς, ο κουμπάρος μου. Είναι πως λέμε "Της Πάολας θα γίνει", είναι ο Ρέμος, είναι ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν ποτέ τον ιδρώτα σας.

Σε αντίθεση με τον κάθε Νταλάρα και Κουμούλη (προφανώς εννοεί τον Κιμούλη) και Φασουλή

Αυτή την Ελλάδα δημιουργήσανε όλοι αυτοί. Εμείς θα την αλλάξουμε λοιπόν"

 

Παρακάτω δείτε ένα μεγάλο απόσπαμα από την χαμηλού επιπέδου ομιλία του.