Ο Morrissey είναι ένας από τους ελάχιστους εμβληματικούς καλλιτέχνες  που δημιουργούν ριζοσπαστική, αντισυμβατική μουσική, και η Harvest Records είναι περήφανη που κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ στις 15 Ιουλίου 2014. To World Peace Is None Of Your Business εξερευνά  την τραγωδία της ανθρώπινης απάθειας στην ταραχώδη μοντέρνα περίοδο. Η καριέρα του Morrissey ως συγγραφέας/στιχουργός φτάνει σε νέα λυρικά ύψη αλλά διατηρεί το χαρακτηριστικό χιούμορ του, το δράμα και την συναισθηματική λαχτάρα. Την παραγωγή του World Peace Is None Of Your Business έκανε ο Joe Chiccarelli στα La Fabrique Studios στο Saint-Rémy-de-Provence, στην Γαλλία (διαβάστε περισσότερα για το νέο άλμπουμ εδώ).

Το video για το World Peace Is None Of Your Business είναι το πρώτο από μία σειρά από spoken-word performances σκηνοθετημένο από την Natalie Johns και γυρισμένο στα θρυλικά Capitol Studios. To short film περιλαμβάνει μία cameo εμφάνιση της Nancy Sinatra και μπορείτε να το δείτε στα iTunes.

 

"World Peace Is None Of Your Business" είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στα  iTunes και Amazon. Οι προπαραγγελίες της Deluxe έκδοσης περιλαμβάνουν επιλογές για υπογεγραμμένες κόπιες της Αγγλικής έκδοσης της best seller Αυτοβιογραφίας του Morrissey και το ‘συνηθισμένο’ "fanified" poster

 

World Peace Is None Of Your Business
Κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου 2014

1. WORLD PEACE IS NONE OF YOU
BUSINESS 
2. NEAL CASSADY DROPS DEAD 
3. ISTANBUL 
4. I'M NOT A MAN 
5. EARTH IS THE LONELIEST PLANET 
6. STAIRCASE AT THE UNIVERSITY 
7. THE BULLFIGHTER DIES
8. KISS ME A LOT 
9. SMILER WITH KNIFE 
10. KICK THE BRIDE DOWN THE AISLE 
11. MOUNTJOY 
12. OBOE CONCERTO