Ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Παντελή Θαλασσινού, του Θάνου Μικρούτσικου και πολλών άλλων, ο Ρυθμός Stage συνεχίζει και μετά το Πάσχα, μέχρι και τις αρχές Ιουνίου και φιλοξενεί για τον μήνα Μάιο μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού όπως ο Μανώλης Λιδάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ηρώ και πολλοί άλλοι. Ξεχωριστή η παρουσία της Γλυκερίας που ύστερα από πολλά χρόνια θα εμφανιστεί σε μουσική σκηνή της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο.

 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα.

Πέμπτη 9 και 16 Μαΐου: Οι Usurum μας παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο και υποδέχονται στη σκηνή την Μαρία Παπαγεωργίου και την Δανάη Παναγιωτοπούλου αντίστοιχα.

Παρασκευή 10 Μαΐου: Ο Λάκης Παπαδόπουλος παρέα με τον Γιώργο Καπνίση. Δύο δημιουργοί... ο ένας τεραστίων διαστάσεων... ο άλλος δεν έφαγε ακόμα όλο το φαΐ του...

Σάββατο 11 και 18 Μαΐου: Ο Μανώλης Λιδάκης μας παρουσιάζει το νέο του δίσκο «Β’ ανάγνωση» με τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου καθώς και επιλογές από το πλούσιό του ρεπερτόριο.

Δευτέρα 13 Μαΐου: Ο Γιώργος Καραδήμος και οι Groovy People σε μία παράσταση «Από τον Βασίλη Τσιτσάνη ως τη Nina Simone»

Παρασκευή, 17 Μαΐου: Η Ηρώ επιστρέφει σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνο – φωνή.

Δευτέρα 20 και 27 Μαΐου: " Τραγούδια δίχως σύνορα" με την ερμηνεύτρια Μίλλη Καραλή και το κουιντέτο του Νίκου Λαβράνου. Συμμετέχουν οι Χριστίνα Αλεξανιάν, Μπάμπης Βελισσάριος και Νίκος Ρουσάκης.

Πέμπτη 23 Μαΐου: Ο ΛΟΓΟ (Γιάννης Λογοθέτης) παρουσιάζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του (Το σκυλάκι το κανίς, Λούλα κ.ά.) καθώς και μια επιλογή από τα ωραιότερα σατυρικά τραγούδια σε μια μοναδική παράσταση για τη φετινή σεζόν.

Παρασκευή 24 και 31 Μαΐου: Η πετυχημένη παράσταση stand-upcomedy«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Στέλιο Κάτσαρη και Γιάννη Μποσταντζόγλου

Σάββατο 25 Μαΐου και 1 Ιουνίου: Η Γλυκερία όπως δεν την έχετε ξανακούσει ποτέ σε δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές σε παραδοσιακά και Σμυρναίικα τραγούδια και όχι μόνο. Μαζί της η Dilek Koc.

 

Ρυθμός Stage Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060 | Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί) | Ώρα έναρξης: 22.00

www.rythmos-stage.gr