Τα Κίτρινα Ποδήλατα αναβάλλουν την προγραμματισμένη πρεμιέρα τους για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στην Αρχιτεκτονική (Γκάζι) λόγω τεχνικών προβλημάτων. Νέα ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεών τους η Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου.

Αιτία της αναβολής είναι ο κακός δαίμων των αεροδρομίων. Μέρος του τεχνικού εξοπλισμού της παράστασης που προετοιμάζεται πυρετωδώς στην Αρχιτεκτονική, πιάστηκε στα γρανάζια της μεταφορικής γραφειοκρατείας. Ως αποτέλεσμα η καθυστέρηση της άφιξής του από το εξωτερικό δεν επιτρέπει να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι εργασίες, για να παρουσιαστεί η παράσταση όπως έχει με πολλή φροντίδα σχεδιαστεί. Έτσι, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου 4 και 5 Φεβρουαρίου αντίστοιχα και η επίσημη πρεμιέρα των Κίτρινων Ποδηλάτων μεταφέρεται την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου. 

 Οι υπεύθυνοι ζητούν συγγνώμη από όλους τους φίλους που φρόντισαν να κλείσουν εγκαίρως τη θέση τους για το πρώτο διήμερο και τους καλούν να επικοινωνήσουν άμεσα με την Αρχιτεκτονική προκειμένου να φροντιστεί η διευθέτηση της αλλαγής.

 

Πληροφορίες:


Έναρξη 4 Φεβρουαρίου
Αρχιτεκτονική (Γκάζι)
Ελασιδών 6, Γκάζι ( από Πειραιώς 116, δεξιά)
Τηλ. Κρατήσεων : 210-9014428, 210 3420842, 6978185871
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με ποτό