Ουσιαστικά "κατέρευσε" το live streaming του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου απόψε. Η πλειοψηφία των θεατών δεν κατάφερε να δει τη συναυλία και τα αρνητικά σχόλεια στις σελίδες του καλλιτέχνη και του χώρου πέφτουν βροχή. Οι διοργανωτές κάνουν λόγω για σημαντικό τεχνικό πρόβλημα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ζητάνε τα λεφτά τους πίσω, εντός και εκτός εισαγωγικών... 

 

------------------------------------- 

update

Σε νέα ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν: 


"Αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε κάποιους θεατές, δίνεται η δυνατότητα σε όλους -ανεξαιρέτως- να παρακολουθήσουν ξανά τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Παρασκευή 26/2 (00:01) ως και το Σάββατο 27/2 (23:59).

Η διαδικασία θέασης είναι η ίδια και χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (barcode) που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την συναυλία μέσα σε 4 ώρες από την στιγμή που θα καταχωρήσει τον κωδικό του."

--------------------------------------

 

 

 

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν σε μία συναυλία σε ένα γήπεδο με χιλιάδες κόσμο σταματούσε κάθε λίγα λεπτά ο ήχος και οι θεατές, ακόμα και οι πιο υπομονετικοί μετά από λίγο αποχωρούσαν... Ε, κάτι τέτοιο συνέβει και απόψε. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που στα σχόλιά τους αναφέρουν ότι δεν κατάφεραν καν να συνδεθούν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Στους περισσότερους πάντως φαίνεται να "κολλούσε" για μεγάλα διαστήματα...  

 

Οι διοργανωτές εξέδωσαν πριν λίγη ώρα την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

"Η Stray Music και ο Σταύρος του Νότου ζητούν συγγνώμη σε όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την αποψινή συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, λόγω σημαντικού τεχνικού προβλήματος.
Η συναυλία θα προβληθεί ξανά το επόμενο Σάββατο 27/2.
Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες αύριο.
Σας ζητούμε ξανά συγγνώμη και σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση."

 

σταυρος_βασιλης.JPG