Οκτώ ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια διορνανώνει το Χαλκηδόνιο Ωδείο, με τέσσερα κορυφαία ονόματα παγκοσμίως στην κλασικη κιθάρα. Ένα εκπαιδευτικό γεγονός προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής. Zoran Dukic, Grisha Goryachev, Carlo Marchione και Ana Vidovic σας καλούν να παρακολουθήσετε τα σεμινάριά τους το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Μαρτίου και Σάββατο και Κυριακή 3 & 4 Απριλίου 2021.

 

Οχτώ ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια με το εξής πρόγραμμα: 

 

Σάββατο 27 Μαρτίου  2021

1Zoran Dukic 6.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

It’s so nice to be fast – Tips and exercises for left and right hand

2. Ana Vidovic 8.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

Necessary steps that need to be taken in order to bring each piece to life. How to develop your own style of musical expression through the quality of sound, color, phrasing, articulation, rhythm and a clear idea and vision of each piece.

 

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

3. Carlo Marchione 4.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

Regondi’s music and the use of portamento

4. Zoran Dukic 6.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

J.S.Bach : The Great escape

5. Ana Vidovic 8.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

It’s so nice to be fast – Tips and exercises for left and right hand

 

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

6. Grisha Goryachev 8.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

It’s so nice to be fast – Tips and exercises for left and right hand

 

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

7. Carlo Marchione 6.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

Strategies for transcribing the ‘original’ repertoire

8. Grisha Goryachev  8.00 p.m. (GMT+2 – Greek local time)

Strumming and other Special techniques in flamenco

 

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση : Ζύλης Θανάσης και Ζύλης Νίκος

 

Πληροφορίες:

Κάθε σεμινάριο θα είναι διαδραστικό και θα έχει διάρκεια περίπου 90 λεπτών, κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε καλλιτέχνης θα αναλύει τα παραπάνω θέματα, με παραδείγματα στην κιθάρα του και στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Τα σεμινάρια θα είναι στα αγγλικά, ζωντανά μέσω zoom και μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές όλων των επιπέδων και από όλο τον κόσμο. Με την αγορά του κάθε σεμιναρίου θα λάβετε μέσω email και το σχετικό link για την παρακολούθησή τους.

 

 

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Τιμές:

Early bird:

200€ (μέχρι 28/2/2021) για όλα τα σεμινάρια – δυνατότητα τριών άτοκων δόσεων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας (click to buy your ticket)

Από 1/3/2021:

Η τιμή διαμορφώνεται στα 250€  για όλα τα σεμινάρια – δυνατότητα τριών άτοκων δόσεων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας (click to buy your ticket)

Για λόγους ασφαλείας και πνευματικών δικαιωμάτων τα σεμινάρια δεν βιντεοσκοπούνται και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να κοινοποιηθεί ακόμα και μέρος του σεμιναρίου χωρίς την προηγούμενη έγκριση του καλλιτέχνη και του Χαλκηδόνιου Ωδείου.