Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζει τρεις νέους δίσκους. Ο ένας από αυτούς θα είναι με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα. Από αυτόν το νέο του άλμπουμ παρουσιάζει το πρώτο κομμάτι που έχει τίτλο "Αδέσποτη Ζωή". 

 

Ο ίδιος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με αφορμή το νέο τραγούδι σημειώνει: 

 

Εδώ και χρόνια ο-εν τη μουσική-αδερφός Σωκράτης απέκτησε το χούι να μου στέλνει στο κινητό ποιήματα που διάβαζε και τού αρέσαν. Δεν ξέρω γιατί το κάνει. Κάποια στιγμή, ευρισκόμενος στο καναβάτσο, άρχισα να διασκευάζω μανιωδώς αυτά τα ποιήματα και να του τα επαναπροωθώ σαν αντίδωρο.
Σύντομα άρχισα-επίσης μανιωδώς- να ντύνω με μουσική αυτές τις διασκευές, με αποτέλεσμα σε ένα μήνα να έχω ετοιμάσει ικανό αριθμό τραγουδιών που αποτέλεσαν το υλικό του δίσκου «Απροστάτευτος» και ο οποίος θα κυκλοφορήσει -μέσα στον Κουτσοφλέβαρο- σε μορφή βιβλίου. Σε αυτό, η Αλέξια Οθωναίου εικονοποίησε τους στίχους με μεγάλη έμπνευση.
Παρομοίως εμπνευσμένη είναι και η ενορχήστρωση της Βάσως Δημητρίου αλλά και τα παιξίματα όλων των μουσικών που συμμετείχαν. Ο δε ανεξάντλητος Σωκράτης, προστάτεψε με τη θέρμη της ερμηνείας του τα «Απροστάτευτα» τραγούδια.
 
Σαν προπομπό σας παρουσιάζω με χαρά την «Αδέσποτη ζωή» μέσα από το κανάλι μου στο YouTube.
 
26/01/2021
Θανάσης
ο καναλάρχης