Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάρκο Βαμβακάρη θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 20 χρόνια μετά από το «Μ’ αρέσουν οι καρδιές σαν τη δική μου-Μάρκος Βαμβακάρης», του σκηνοθέτη Γιώργου Ζέρβα. Αυτή τη φορά, μια παρέα μουσικών ταξιδεύουν στη Σύρο για να συμμετάσχουν σε ένα αφιέρωμα προς τιμήν του Μάρκου Βαμβακάρη. Παράλληλα με αυτό το ταξίδι, συνθέτες, μουσικολόγοι και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο αναδεικνύουν τη σημαντική κληρονομιά του μουσικού στον 21ο αιώνα. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για την επιρροή του Μάρκου στο σύγχρονο ηχοτοπίο της Ευρώπης.

 

Το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει 210 ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο διαθέσιμα στο κανάλι του στο YouTube. Κάθε ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο www.filmfestival.gr από την Τρίτη 19 έως την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, για 400 θεάσεις σε χρήστες αποκλειστικά από την Ελλάδα.

 

 

Πως μπορείτε να δείτε αυτό και τα άλλα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν διαδικτυακά

 

*Από τις 19 Μαΐου μπαίνετε στο www.filmfestival.gr και ακολουθείτε το σύνδεσμο TDF22 ONLINE.

*Δημιουργείτε ένα λογαριασμό επιλέγοντας "Create account" στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

*Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμείτε. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε τα διαθέσιμα ντοκιμαντέρ.

*Βρείτε το ντοκιμαντέρ που επιθυμείτε είτε μέσω αναζήτησης, είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού.

*Επιλέξτε το ντοκιμαντέρ που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.

*Πατήστε "Play Now" ώστε να ξεκινήσει η προβολή.

*Έχετε 24 ώρες να δείτε την ταινία.

*Σε περίπτωση που δεν την δείτε, η θέση σας ακυρώνεται.