Συναυλίες, βίντεο, live streaming, πολυσυλλεκτικά τραγούδια και άλλα τέτοια έχουμε δει πολλα αυτές τις μέρες. Κάτι ακόμα που έρχεται να τα συμπληρώσει με μεγαλύτερο κύρος και καλύτερη ποιότητα ήχου είναι οι συναυλίες που θα διοργανωθούν με πρωτοβουλία του Δευτέρου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και θα μεταδοθούν από το σπίτι των καλλιτεχνών στο ραδιόφωνο. Η Αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου με τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στις 21:00.

 

 

To δελτίο Τύπου αναφέρει

"Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 ακολουθώντας τις επιταγές των ημερών προτείνει μία διαφορετική μουσική συνάντηση μέσω των ερτζιανών για όσο διάστημα θα κρατήσει ο περιορισμός στο σπίτι και μέχρι να ξανασμίξουν οι παρέες.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, ετοίμασαν και παρουσιάζουν για τις ακροάτριες και τους ακροατές του Δεύτερου μικρές ωριαίες συναυλίες… από το σπίτι τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
 

 

Οι συναυλίες θα αναμεταδίδονται επίσης από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δευτέρου Προγράμματος https://webradio.ert.gr/deftero/