Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στο πιάνο και η Βερόνικα Δαβάκη στη φωνή θα δώσουν μία διαδικτυακή συναυλία προσφοράς που οργανώνει η Περιφέρεια Ανατολική Μακεδονία και Θράκης, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, στις 22:00. Η συναυλία περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα τραγούδια του συνθέτη. Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι προσαρμοσμένο στο πνεύμα κατάνυξης της ημέρας μετάδοσης της.


Πρόκειται για μία διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό σε ολόκληρη την περιφέρεια.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Μ.Θ.:  https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/Καθ’ όλη τη διάρκεια μετάδοσης της συναυλίας,  πολίτες και επιχειρήσεις -στο βαθμό που ο καθένας και η καθεμία μπορούν να προσφέρουν- θα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στην ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, με καταθέσεις  μέσω του  ειδικού λογαριασμού του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, ο οποίος θα το αποδώσει με φαρμακοΐατρικό εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος και αναγκαίος στις ημέρες της πανδημίας.


Η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, αλλά και όλων των συνεργατών του στη διοργάνωση αυτή, γίνεται αφιλοκερδώς.