Από τη Μ. Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, κάθε βράδυ στις 21:00 η Μαρία Παπαγεωργίου θα παρουσιάζει ένα ένα τα κομμάτια από το νέο της κύκλο τραγουδιών που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και έχει τον τίτλο "Εσορία". Πρόκειται 7  διασκευές ξένων κομματιών που προέκυψαν από την "εσωτερική εξορία" που ζούμε αυτές τις μέρες με αφορμή μία πρόταση κάποιου ακροατή της σε κάποια από τις ζωντανές της εμφανίσεις. Τα κομμάτια θα ανεβαίνουν στο επίσημο κανάλι της στο Youtube ΕΔΩ και στη σελίδα της στο Facebook ΕΔΩ

 

Η ίδια στην ανάρτηση με την οποία ανακοίνωση την κίνησή της αυτή αναφέρει: 

 

 

"Κλεισμένοι σε δυο δωμάτια της Αθήνας, εν μέσω πανδημίας, η Μαρία Παπαγεωργίου και ο ενορχηστρωτής και συνθέτης Σταύρος Ρουμελιώτης ανταλλάσσουν ηχογραφήσεις, μεταφέροντας μουσικά τηλεγραφήματα μέσα από τραγούδια της διεθνούς δισκογραφίας.
Αφετηρία και αφορμή ένα από τα τραγούδια που πρότειναν στη Μαρία οι ακροατές στα τελευταία της live. Στη συνέχεια άλλα έξι, που αποφάσιζαν συνειρμικά κάθε βράδυ η Μαρία και ο Σταύρος και τα έγραφαν το επόμενο πρωί. Σε καιρούς εγκλεισμού, οι συνειρμοί γίνονται πιο ελεύθεροι από ποτέ, συνεπώς δεν είναι περίεργο που η διασκευή ενός τραγουδιού ηλεκτρονικής μουσικής οδήγησε σε έναν τραγουδοποιό απ' το Μάλι και την επόμενη μέρα σε ένα συμφωνικό έργο από την Πολωνία.
Κοινός παρονομαστής των διασκευών ο απόηχος που αποπνέουν, σαν εσωτερικές προσευχές που αποβλέπουν στη λύτρωση μέσα από την αποδοχή της απώλειας και την προσδοκία μιας Άνοιξης.
Τα τραγούδια θα ανεβαίνουν στο κανάλι μας στο YouTube και εδώ στις 21:00, κάθε βράδυ της Μεγάλης Εβδομάδας."