Όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα ζει στο γηροκομείο Αθηνών. Από εκεί έκανε έκκληση ώστε όποιος μπορεί να βοηθήσει το γηροκομείο με είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι ηλικιωμένοι. 

 

«Θα ήθελα ο κόσμος να βοηθήσει το ίδρυμα. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που έχουν ανάγκες και θα ήθελαν μια βοήθεια. Αυτό ας το κοιτάξει ο κόσμος. Δεν ζητάει το ίδρυμα κάτι παραπάνω από τα καθημερινά που χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι εδώ. Μακαρόνια, αντισηπτικά μαντηλάκια, μάσκες και διάφορα άλλα είδη που έχουμε ανάγκη. Προσωπικά, ως Μαίρη Λίντα, δεν ζητάω απολύτως τίποτα για μένα. Δόξα τω Θεώ είμαι γερή και δυνατή. Εχω την κόρη μου και μου φέρνει τα πάντα. Με φροντίζει καθημερινά», δήλωσε.

 

To Γηροκομείο Αθηνών μετράει πάνω 160 χρόνια ζωής και υπολειτουργεί λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και τη κακοδιαχείρισης κατά τα προηγούμενα έτη. Ενώ θα μπορούσαν να έουν στέγη περισσότεροι από 500 ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας εκεί, έχουν περίπου 100, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας.