«Αφού δεν με καλείς εσύ, τότε και εγώ θα πάω στο Σπύρο.» Σύμφωνα με συνέντευξη του κ.Παπακωνσταντίνου στην έγκυρη, αδέσμευτη, καθημερινή εφημερίδα «Λαρισαϊκό Βήμα», ρήξη έχει επέλθει για άλλη μια φόρα στις σχέσεις των δύο συνεργατών αλλά και φίλων, Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα.

«Αφού δεν με θέλει ο Σωκράτης στο stream του, τότε και εγώ θα πάω στο Σπύρο Παπαδόπουλο» δηλώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου στην σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα μας και μας αποκαλύπτει ότι τον κλίμα μεταξύ των άλλοτε καλόν φίλων έχει οξυνθεί ιδιαιτέρως. Θυμίζουμε τον μεγάλο καυγά τους προ διετίας για τον οποίο αφορμή είχε σταθεί η διαφωνία τους για το αν το τσίπουρο πίνετε με γλυκάνισο ή σκέτο. Αυτή την φορά λοιπόν αφορμή για τον καυγά τους στάθηκε η καθημερινή παρουσία του κ. Μάλαμα (με όλο του, σχεδόν, το σόι) στα social media.

«Μετά από τόσα χρόνια φιλίας πίστευα ότι θα με καλούσε και μένα έστω και για μια φορά να πούμε ένα τραγούδι μαζί στο φειςμπούκ» μας δηλώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου μην μπορώντας να κρύψει την πικρία του. «Θα πάω και εγώ στο Σπύρο» μας λέει εννοώντας προφανώς την εκπομπή του κ. Σπύρου Παπαδόπουλου «στην υγειά μας ρε παιδιά» που προβάλετε σε γνωστό αθηναϊκό κανάλι. «Θα πάω και δεν θα τον καλέσω καν, προτιμώ τον Αργυρό. Ναι τον Αργυρό, μια χαρά το εκτέλεσε το ¨Μιλώ για σένα¨ το παιδί, χίλιες φορές τον Αργυρό».

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση από την πλευρά του κ.Μάλαμα όπως και αν ο γνωστός σε όλους μας Κωνσταντίνος Αργυρός θα καλέσει τον κ. Παπακωνσταντίνου σε κάποιο δικό του βίντεο ή stream στο Facebook.

 

H ανάρτηση έγινε από τη σελίδα του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τη διευκρύνηση ότι :"Τη σελίδα δημιούργησαν και διαχειρίζονται φίλοι του Θανάση Παπακωνσταντίνου -και όχι ο ίδιος-."

 

Καλό μήνα!