Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ.

Η Μαριώ, μια γνήσια ρεμπέτισσα, με μεγάλη πορεία, ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, με στίχο βγαλμένο από την ψυχή, του Μάρκου Βαμβακάρη, του Στράτου Παγιουμτζή, του Γιάννη Παπαϊωάννου και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. «Ρεμπέτικο είναι η καλή καρδιά», υποστηρίζει η ίδια, έχοντας ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και φτάσει τη μουσική της σε Ευρώπη, Ρωσία, Αμερική.

 

Το ρεμπέτικο και το σμυρναίικο τραγούδι λοιπόν, έχουν την τιμητική τους αυτό το Σάββατο με τους σπουδαίους Δημήτρη Λίβανο, Μπάμπη Τσέρτο και Ζαχαρία Καρούνη. Η Χριστιάνα Γαλιάτσου, η Ντένια Κουρούση, ο Άγγελος Ανδριανός και η Βιβή Βουτσελά, συμπληρώνουν μία μοναδική ρεμπέτικη βραδιά με τις ερμηνείες τους.

Στην παρέα της εκπομπής θα είναι και οι ηθοποιοί Άννα Αδριανού, Αγγελική Νοέα, Γιάννης Διακάκης, Άλκης Μπακογιάννης, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Δανάη Ντέμου, Νίκη Σκιαδαρέση, Τζένη Κάρνου, Ρέα Τουτουντζή και Άντζελα Ευρυπίδη, όπως και οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Νικολούδης και Στεφανία Τσολάκη.

 

Στη διαμόρφωση του μουσικού προγράμματος συνέβαλαν οι μουσικοί, Δημήτρης Λίβανος και Παναγιώτης Παπαγεωργίου.