Ολη η μουσική και όχι μόνο των Radiohead σε μία ψηφιακή «Δημόσια Βιβλιοθήκη» χωρίς διαφημίσεις, χωρίς βίντεο κακής ποιότητας και χωρίς να πηγαίνεις σε άλλα σχετικά γκρούπ από τα playlist του Youtube ή άλλων εφαρμογών. Οι επισκέπτες της βιβλιοθήκης που περιλαμβάνει μουσική και όχι μόνο, θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το υλικό των Radiohead, με την απόκτηση της προσωπικής τους κάρτας.

  

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη των Radioheadhttps://www.radiohead.com/library

 

Οσοι αποκτήσουν την προσωπική τους κάρτα θα έχουν πρόσβαση σε ακυκλοφόρητα τραγούδια, επίσημα βίντεο, εξώφυλλα, τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και προϊόντα από την συλλογή τους, ακόμα και αν αυτά έχουν  εξαντληθεί.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το υλικό του αρχείου, με την απόκτηση της προσωπικής τους κάρτας.

 

Ήδη μιλάμε για πάνω από μισό εκαττομύριο φίλους των Radiohead που έχουν αποκτήση τη δική τους "κάρτα εισόδου" στη μουσική βιβλιοθήκη τους.

 

Για να γίνει γνωστή η Βιβλιοθήκη τους μέχρι τις 24 Ιανουαρίου τα μέλη του γκρουπ γίνονται "βιβλιοθηκάριοι"  και μας ξεναγούν μέσω των social media στο αρχείο τους, ενώ θα είναι διαθέσιμα για ακρόαση και κατέβασμα μερικά δυσεύρετα κομμάτια τους από το πρώτο EP του 1992 «Drill», το «I Want None of This» από τη συλλογή «Help!: A Day in the Life» και το EP  TKOL (The King of Limbs) RMX 8.