Μετά από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο κύκλο συναυλιών και μετρώντας αλλεπάλληλα sold out σε 8 βραδιές γεμάτες μουσική η United We Fly παρουσιάζει ξανά φέτος τον Οκτώβριο το #tastethemusic. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων.


Taste the music of Λένα Πλάτωνος στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.


Η τραγουδοποιός Λένα Πλάτωνος, μαζί με την Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα, ανεβαίνει στην μυσταγωγική σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας για να αναβιώσει κομμάτια από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική της πορεία σε μία μουσική αναδρομή που κατακλύζεται από τη χαρακτηριστική μελωδικότητα και τη συναισθηματική φόρτιση των τραγουδιών της.

 

Κομμάτια από τους εμβληματικούς δίσκους Σαμποτάζ, Καρυωτάκης: 13 τραγούδια, Γκάλοπ, Λεπιδόπτερα και Μάσκες Ήλιου θα μας μεταφέρουν κατευθείαν στη μαγεία και το ιδιότυπο, γεμάτο συγκίνηση σύμπαν της Πλάτωνος.

 

credits:

Λένα Πλάτωνος: ερμηνεία, πλήκτρα, ενορχήστρωση

Σαβίνα Γιαννάτου και Γιάννης Παλαμίδας: ερμηνεία

Στέργιος Τσιρλιάγκος: πλήκτρα, programming, ενορχήστρωση

 

Εισιτήρια:

Ζώνη Α: 23€

Ζώνη Β: 20€

https://www.viva.gr/tickets/music/agglikaniki-ekklisia/taste-the-music-lena-platonos/


Πόρτες: 19.30 // Έναρξη: 20.30


*Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας "Taste the Music" θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.Διαβάστε περισσότερα για το κτήμα Σκούρα:https://www.skouras.gr/el/