Ο μουσικός χάρτης της Αθήνας κάνει loading στο Loaded.grΕνα καινούργιο συναυλιακό site για την Αθήνα, το Loaded.gr. Ο,τι συμβαίνει στην πόλη στο χώρο της μουσικής θα βρίσκεται στο Loaded.gr. Με έναν πλήρη και κατατοπιστικό χάρτη της πόλης κι ένα χρηστικό επιτραπέζιο Calendar ώστε με μία ματιά μόνο να μπορείτε να δείτε όλες τις συναυλίες, σε όλες τις ημερομηνίες.

 

Και με τις απαραίτητες πληροφορίες: καλλιτέχνες, χώροι, εισιτήρια, τιμές, ώρες έναρξης, αγορά εισιτηρίων αλλά και, μέσω του χάρτη, Get Direction, ώστε με το κινητό σας τηλέφωνα να βρίσκετε και τη διαδρομή για να φτάσετε στο χώρο. Τέσσερις οι κατηγορίες ζωντανών εμφανίσεων: Export για τα ξένα ονόματα, Import για τα ελληνικά, Classical & Opera για την κλασική μουσική και, τέλος, Dj's για τα dance.

 

Επίσης, Breaking Music για την επικαιρότητα, Reviews με ανταποκρίσεις από τις συναυλίες, Opinions, Podcasts, Live Streaming κ.ά.

 

Στη διεύθυνση του Loaded.gr βρίσκονται η Kafka και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, η Αφροδίτη Παπακαλού είναι στην αρχισυνταξία.

 

Ο μουσικός χάρτης της Αθήνας κάνει loading στο Loaded.gr.