Μετά από τόσα "τέλος", οι Πυξ Λαξ (Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας) πριν λίγο καιρό διαμηνυσαν ότι πήραν τα πράγματα από την αρχή, αφού επανενώθηκαν για συναυλίες. Στις συναυλίες είχαν ανακοινώσει την εκ νέου κοινή πορεία τους ως Πυξ Λαξ, αλλά και τον ερχομό ενός νέου δίσκου. Έτσι κι έγινε. Στο τέλος του 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Μία μέρα πριν τον χειμώνα" με τη συμμετοχή της Πάολα, που μάλλον δεν έκανε τον αναμενώμενο "θόρυβο" όπως είχε γίνει τα παλιά τα χρόνια με το "Άσ' τη να λέει" και τον Βασίλη Καρρά.

 

Σχεδόν 5 μήνες μετά την κυκλοφορία του δίσκου επανεμφανίζονται ξανά με ένα νέο κομμάτι που έχει τίτλο "Κόντρα στου χρόνου τη σκουριά". Αυτή τη φορά όχι από το κανάλι της Panik Records που ήταν η δισκογραφική τους εταιρεία, αλλά από το καινούριο κανάλι του συγκροτήματος στο Youtube στο οποίο σημειώνεται: 

 

"30 χρόνια ήταν μόνο η αρχή Η μπάντα με την μεγαλύτερη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή ξαναγεννιέται! Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας παρέα με ταλαντούχους μουσικούς και φίλους, μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας επέστρεψαν με αφορμή τα 30 χρόνια της μπάντας και έστησαν και πάλι μια μεγάλη μουσική γιορτή! Ο νέος δίσκος, «Μια μέρα πριν τον χειμώνα», μια μεγάλη συναυλία σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στις 12 Ιουλίου και μία δυνατή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα μας θύμισαν γιατί αγαπήθηκαν όσοι λίγοι άλλοι. Και τώρα... με γροθιές και κλοτσιές δίνουν και πάλι δυναμικά ραντεβού με τους φαν τους σε Ελλάδα και εξωτερικό για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή!"

 

Το κομμάτι, όπως μπορείτε να ακούσετε κι εσείς, σαφώς κατώτερο των περιστάσεων και της ιστορίας του ονόματός τους.

 

Παρακάτω και οι συναυλίες που έχουν προγραμματίσει το ερχόμενο διάστημα 

Image may contain: text