Οι ερχόμενες Τετάρτες στο μικρό και συμπαθητικό Θέσις 7 στο Μοναστηράκι θα έχουν έναν ξεχωριστό τόνο. Θα είναι αποκλειστικά βραδιές μουσικής με "συλλεκτικές" εμφανίσεις καλλιτεχνών που θα παρουσιάσουν ακουστικά προγράμματα. Η σειρά αυτή ονομάστηκε Otherwise. Την ευθύνη για αυτό έχει το γραφείο παραγωγής συναυλιών Φόρμιγγα art, οι άνθρωποι του οποίου λένε τα εξής:

 

"Η πρόταση από το «Θέσις 7» ήταν να έχουμε δυο βραδιές το μήνα για να παρουσιάσουμε ένα project με τη δική μας αισθητική και τη δική μας οργάνωση. Επιλέξαμε τις Τετάρτες και το project το ονομάσαμε «Otherwise». Προσκαλέσαμε καλλιτέχνες, κυρίως της νέας γενιάς, και τους προτείναμε να έρθουν και να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα αφαιρετικό όσον αφορά τα όργανα αλλά ταυτόχρονα δυναμικό και πλήρες αισθήματος.

 

Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτή τη βραδιά, με διασκευές από τραγούδια που αγαπούν κι από δημιουργούς που τους έχουν επηρεάσει και τους έχουν εμπνεύσει. 

 

Όλο αυτό από μόνο του οδηγεί στο να είναι η κάθε βραδιά μοναδική και «συλλεκτική» καθώς το πρόγραμμα θα έχει την αποκλειστική τους «ευθύνη» και την αποκλειστική τους έμπνευση. Στην ουσία θα μας παρουσιάσουν τον εαυτό τους έτσι όπως εμπνέεται και τραγουδά στις προσωπικές τους στιγμές. 

 

Η διασκέδαση «αλλιώς» θα είναι το βασικό στοιχείο μέσω της ακρόασης και της συμμετοχής του κοινού. Γιατί σίγουρα αυτά που θα ακουστούν θα είναι και δικά μας κομμάτια που τουλάχιστον θα τα σιγοψιθυρίσουμε."

 

Οι δυο πρώτες Τετάρτες θα είναι:

Τετάρτη 10 Απριλίου – Κατερίνα Μακαβού (πιάνο- πλήκτρα: Ορέστης Μπενέκας)

Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου – Χριστίνα Μαξούρη (πιάνο: Κωνσταντινος Ευαγγελιδης - τσέλο: Τάσος Μισυρλής) 

 

Είσοδος: 10€ με κρασί ή μπύρα

«Θέσις 7», Αγ. Φιλίππου 7, Μοναστηράκι

Κρατήσεις: 216 9000 790