Δύο συναυλίες στην Ελλάδα ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα οι Madrugada.  5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη (Principal) και 7 Απριλίου στην Αθήνα. Η προπώληση ξεκινάει το πρωί της Πέμπτης. 

 

Τον τελευταίο καιρό ο Sivert Hoyem (Tae Kwon Do) προτιμούσε να έρχεται μόνος του για συναυλίας. Αυτή τη φορά θα έρθει με την καλή παρέα του στο πλαίσιο της περιοδείας Industrial Silence. 

 

H ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής:

 

G️REECE️!!! We're coming back to you in 2019! Really looking forward to these shows - it's been too long ...  April 5: Thessaloniki, Principal Club April 7: Athens, Faliro Sports Arena - Tae Kwon Do Tickets on sale Thursday 10:00 CET. at www.madrugada.no SPREAD THE WORD! pic by Jan Khur

 

 

Από την ανακοίνωση της εταιρείας

Υπάρχει μια μαγική κλωστή, ένας μίτος που συνδέει τη χώρα μας με τους Madrugada και τον Sivert, που μας οδηγεί στο λαβύρινθο της ψυχής και του νου, εκεί που τα συναισθήματα γίνονται κουβάρι..

Από το 2000, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέχρι σήμερα, αυτή η σχέση μόνο να μεγαλώνει ξέρει... τόσο που «δεν χωρά πουθενά».

Με ιδιαίτερη χαρά και πολλή αγάπη ανακοινώνουμε σήμερα ότι η άνοιξη του 2019 θα φέρει δύο συναυλίες των Madrugada στη χώρα μας.
Το επιβλητικό Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena, την Κυριακή 7 Απριλίου στην Αθήνα και το αγαπημένοPrincipal Club Theater την Παρασκευή 5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, θα είναι οι τόποι συνάντησης.

Το αθηναϊκό Tae Kwon Do arena ταιριάζει στο μέγεθος των Madrugada. αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν ειδικά στη Θεσσαλονίκη να εμφανισθούν στο Principal, για να γιορτάσουν ένα special occasion με αγαπημένους τους ανθρώπους, τα δέκατα πέμπτα γενέθλια του αγαπημένου brand name της Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο... ξέρετε τι...

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από το δίκτυο Viva και τα Public!