«Ακόμα κι όταν τραγουδάω μόνη στο μπάνιο πάντα σε κάποιον τραγουδάω, ακόμα κι όταν χορεύω μόνη πάντα με κάποιον χορεύω… Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω…». Μεγάλωσα στην Αθήνα, σπούδασα μουσική στο Ωδείο Kodaly και τελείωσα το Π.Α.Μ.Α.Κ. (Πανεπιστήμιο Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης ), με εξειδίκευση στο τραγούδι. Έχω δισκογραφήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, με τελευταίο τους “Νικητές του Πουθενά”, που κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο.

Στη μέχρι τώρα πορεία μου είχα την τύχη να ασχοληθώ με το μουσικό θέατρο και το μιούζικαλ. Μετά το “Προς Κατεδάφιση” του Tenesse Williams σε λιμπρέτο του Διαμαντή Γκιζιώτη, τον “Ευτυχισμένο Prince” του Oscar Wild σε λιμπρέτο του Χρήστου Κανελλόπουλου και τα “Μυστικά”, σε κείμενα του Μιχάλη Γελασάκη – και τα τρία έργα σε μουσική του Χρίστου Θεοδώρου -  έρχεται τώρα το «V for Victoria»!

 

Το «V for Victoria» είναι μία αντιθεατρική - ανατρεπτική μουσική παράσταση, σε μουσική επιμέλεια του Χρίστου Θεοδώρου και δική μου και κείμενα της Αστερόπης Λαζαρίδου,  στην οποία μου δίνεται η ευκαιρία να ξανασυστηθώ στο κοινό μέσα από μια χιουμοριστική και ταυτόχρονα τρυφερή ματιά στα πράγματα. Ξεδιπλώνω πολλές πτυχές της προσωπικότητάς μου και για πρώτη φορά αυτοσαρκάζομαι μπροστά στο κοινό!

 

Όλο αυτό ξεκίνησε από μια κουβέντα που είχα με τον Παρασκευά Καρασούλο, ο οποίος με παρότρυνε να βγάλω ένα κωμικό στοιχείο στις παραστάσεις μου, κάτι το οποίο δεν γνώριζα ότι είχα.

Με αυτή την παράσταση θέλω να γιορτάσω, τραγουδώντας, γελώντας, δακρύζοντας και παίζοντας, όπως ένα μικρό παιδί!

 

Μέσα από πειραγμένα τραγούδια των Beyoncé, Kate Bush κ.ά, εμβληματικά κομμάτια από αγαπημένα μιούζικαλ, αλλά και πολλές ερμηνείες - έκπληξη από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο και φυσικά τον καταλυτικό ρόλο του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου στη θέση του ετοιμοπόλεμου πιανίστα, αυτή η παράσταση υπόσχεται να μας κάνει να δούμε με χιούμορ και αλήθεια τις φανερές και πιο απόκρυφες πτυχές της ζωής μας.

 

Αρχικά παρουσιάσαμε το “V for Victoria” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» και είχε τη μορφή αναλογίου. Επειδή αγκαλιάστηκε πολύ από τον κόσμο, θελήσαμε να το πάμε και σε μια θεατρική σκηνή, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Σαχίνη.

 

Έτσι όλες τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου (6,13,20 και 27) θα είμαστε στο θέατρο Δεκατέσσερα!

 (Καλλιρρόης 10, ώρα έναρξης 9 15. Τηλ. κρατήσεων 6947079356).