Τα νέα σήμερα έφτασαν σαν η μαύρη τρύπα να είχε καλύψει ολόκληρο τον ήλιο. Τον αγαπήσαμε με εκείνο το μοναδικό μέταλλο στη φωνή του και την άγρια ομορφιά του grunge των Soundgarden. ‘Hταν από εκείνους που ταρακούνησαν το ροκ στα ’90ς και το έκαναν να σηκωθεί και να περπατήσει με το κεφάλι ψηλά. Από αυτούς που είχαν φτάσει ως την άκρη του γκρεμού και είχαν γυρίσει πίσω.

 


από το blog της 

logo


 

 

Είχε γράψει το You Know My Name το τραγούδι του James Bond την στιγμή που ο 007 άρχισε να αλλάζει και να αποκτά περισσότερο συνείδηση. Και τότε ήταν που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο για μια συνέντευξη στα ΝΕΑ. Μου είχε πει ότι σκόπευε να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα, με την ελληνίδα σύζυγό του Βίκυ Καραγιάννη και τα παιδιά. Είχε αγαπήσει την Ελλάδα.

 

Με το ροκ είχε πάντα ανοιχτούς λογαριασμούς και αυτές τις μέρες έδινε συναυλίες, είχε μόλις παίξει στο punk Detroit.

Μου είχε πει σε εκείνη την συνέντευξη:Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα για το ροκ πια. Συνεχίζουν να υπάρχουν πάρα πολλά γκρουπ, όμως προσπαθούν να βρουν την άκρη μέσα σε ένα χάος, κινούνται στο  Ίντερνετ με μεγάλες ταχύτητες αλλά δεν έχουν χρόνο στη διάθεσή τους. Όταν ξεκινούσα εγώ ίσχυε ό,τι στα 70ς και στα 80ς, είχες περιθώριο να βγάλεις τρεις δίσκους και να σε ακούσουν, είχες περιθώριο μια πενταετία να δείξεις τι κάνεις, να αρχίσεις σιγά σιγά να ‘γίνεσαι’. Τώρα δεν έχεις χρόνο, όλα πρέπει να συμβούν γρήγορα…αλλά και πάλι το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον»...

 

Πόσο κρίμα. Rest in peace Chris Cornell.