Η μουσική δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι για όλους. Αμ δε! Πολλές φορές η μουσική δεν είναι για όλους. Μη με ρωτήσεις για πόσους είναι. Δεν ξέρω. Άλλες φορές για λίγους, άλλες για λιγότερους. Πως καθορίζονται αυτοί οι λίγοι κάθε φορά άγνωστο ή γνωστό αλλά για άλλη κουβέντα. 

 

Στο θέμα μας τώρα... 

Η γνωστή Μόνικα, αυτή η καθόλα ταλαντούχα νέα τραγουδοποιός που βρήκε τα σύνορα της χώρας μας μικρά και πήγε στη Νέα Υόρκη να αναζητήσει μία καλύτερη καλλιτεχνική τύχη, θα δώσει μία συναυλία στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Εδώ τα πράγματα δεν θα είναι όπως στις άλλες συναυλίες στον κήπο του Μεγάρου, που είναι χορηγός η εταιρία τηλεπικοινωνιών. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει απλώς μια προσφορά για τους πελάτες της. Εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς... Πιο "καλλιτεχνικά"! Το δελτίο τύπου το αναφέρει κατηγορηματικά. "Αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE"

 

Ενημερωθήκαμε λοιπόν ότι "η Μόνικα επιστρέφει λέει στην Αθήνα για το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό της πόλης της στον Κήπο του Μεγάρου. Η αγαπημένη τραγουδοποιός θα καλωσορίσει το φθινόπωρο με μια μουσική βραδιά, στην μοναδική φετινή εμφάνισή της στην Αθήνα αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE, οι οποίοι μπορούν να την απολαύσουν με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός." Τζάμπα πράμα δηλαδή. 

 

Ψαχτείτε λοιπόν όσοι θέλετε να δείτε Μόνικα στο "καθιερωμένο" ραντεβού της με το κοινό της πόλης της, να δείτε τι εταιρία έχετε στο κινητό σας. Καλά τα λέει το σλόγκαν της εταιρίας: "ο κόσμος μας εσύ", ο άλλος όχι.


Mαζί της, η μπάντα που την συνόδευσε τους προηγούμενους δώδεκα μήνες στις συναυλίες της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την προώθηση του “Secret In The Dark”, που επανακυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή τον Οκτώβριο του 2015.