Με μία σύντομη αναγγελία ακροάσεων στην επίσημη σελίδα του Μάνου Χατζιδάκι στο facebook γίνεται γνωστό ότι αναζητούνται νέοι ερμηνευτές προφανώς για να επανεκτελεστεί το έργο του. Είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο και τα demo πολλά. Το έργο του Μάνου Χατζιδάκι είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλο και οι δισκογραφημένες επανεκτελέσεις του, αναλογικά με τον όγκο του, λίγες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Σείριο υπάρχουν και σήμερα παιδιά! Παρακάτω διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση. 

 

"Αναζήτηση νέων φωνών για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι.
Ο Σείριος ξεκινά έναν κύκλο ακροάσεων για επιλογή νέων ερμηνευτών/ερμηνευτριών με προοπτική τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση έργων του Μάνου Χατζιδάκι.
Οι ενδιαφερόμενοι, ηλικίας 18-35 ετών, πρέπει να στείλουν demo με δύο τραγούδια: ένα που θα επιλέξουν από τους κύκλους: «Ματωμένος Γάμος», «Μεγάλος Ερωτικός» και «Μυθολογία», καθώς και ένα δικής τους επιλογής.
Δεν απαιτείται επαγγελματική ηχογράφηση, και το demo πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο βιογραφικό.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν, το demo (με We Transfer) και το βιογραφικό τους, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016.


Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6774158."