ο ντράμερ Σωτήρης Ντούβας (Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φοίβος Δεληβοριάς κλπ) σε μία στιγμή ρεαλισμού και προφανώς αγανάκτησης προτείνει 8 σημεία που θα κάνουν τη ζωή του μουσικού πριν τη συναυλία πιο εύκολη και τελικά θα βοηθήσουν για μία καλύτερη συναυλία... Έτσι λοιπόν ο ίδιος σημειώνει: "Όταν έχω μια συναυλία και θες να κάνεις την ζωή μου πιο εύκολη, απέφυγε τα εξής:

 

1. Μην μου στέλνεις μηνύματα του τύπου... Έλα ρε που θα γίνει το live με τον Θανάση σήμερα ή τι ώρα θα γίνει; Το λέει η αφίσα !! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις στο google Θανάσης Παπακωνσταντίνου Πάτρα 2014 και το χεις όλο μετά.


2. Αν μου ζητάς 3 προσκλήσεις, μια για σένα και δυο για φίλους σου και στο ινμποξ η προηγούμενη συνομιλία που έκανες ήταν στην περσινή συναυλία του Θανάση που πάλι ζήταγες το ίδιο μην έχεις πολλές ελπίδες. 


3. Αν με βλέπεις στον χώρο της συναυλίας και πάω για κατούρημα στην κοιλάδα των Τεμπών και μου λες "Ντούβα βάλε δυο φίλους μου που είναι απέξω και περιμένουν, το μόνο που κάνεις είναι να καθυστερήσεις τη διαδικασία του κατουρήματος λόγω άγχους!


4. Αν δεν με ξέρεις καθόλου και μου ζητάς προσκλήσεις τότε να έχεις φροντίσει να μην έχεις μηχανές BMW και high αυτοκίνητα στις φωτό σου στο Facebook...


5. Μη μου λες ότι δεν ήξερες για την συναυλία γιατί δεν σου είπα τίποτα!! Δεν γίνεται να στέλνω ατομικές προσκλήσεις στον καθένα!!!


6. Μην στραβώνεις όταν μετά το live δεν έχω όρεξη να μιλήσω ή να βγω. Δεν είναι εύκολο να παίζεις 3μιση ώρες ασταμάτητα με τα μόνιτορ τέρμα στα αυτιά σου και μετά να κάνεις πάρτι... Ειδικά όταν έχεις πολλά live σε ένα μήνα. Αν ήταν κάθε μέρα πάρτι τώρα θα 'βλεπα τα ραδίκια ανάποδα!!!


7. Μην με ρωτάς αν ξέρω αν θα υπάρχουν εισιτήρια για την συναυλία... Πάρε το τηλέφωνο που υπάρχει στις κρατήσεις εισιτηρίων.. Εγώ σίγουρα δεν ξέρω!!!


8. Όταν είσαι φίλος μου και ξέρω ότι κάθε μέρα χαλάς 15 ευρώ σε πράγματα που γουστάρεις και μετά μου ζητάς προσκλήσεις για το live τότε δεν θες στα αλήθεια να έρθεις γιατί δεν σου αρέσει και τόσο. Απλά θες να μπεις τσάμπα επειδή μπορείς... Δεν έχει τέτοια. Οι γονείς μου θα πληρώσουν στο live... Στις προσκλήσεις μου θα βάλω αυτούς που δεν έχουν φράγκα και το ξέρω. 


Με αυτά τα 8 πραγματάκια θα με κάνεις πιο χαρούμενο και θα παίζω κ καλύτερα στο live οπότε θα χαίρεσαι κι εσύ που θα ακούς κάτω!!!"


Με αγάπη