Ο Πέτρος Ζούλιας ύστερα από την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση – μονόλογο για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τη Νένα Μεντή, αλλά και τις άλλες παραστάσεις του, παράλληλα με αυτή που παίζεται επί σειρά ετών, ετοιμάζει την επόμενή του παράσταση, που αφορά πάλι ένα πρόσωπο της μουσικής. Αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό μουσικό σύμπαν.

Η επόμενή του παράσταση για το Εθνικό Θέατρο και την σκηνή Κοτοπούλη- Rex, αυτή τη φορά θα είναι ένα μιούζικαλ για την Edith Piaf με πρωταγωνίστρια -όπως όλα δείχνουν- την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κάτι που προκαλεί σίγουρα έκπληξη τόσο στο θεατρικό όσο και στον μουσικό κόσμο (για άλλους λόγους στον καθένα). Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο σενάριο της ταινίας με τη ζωή και το έργο της Edith Piaf (La Vie en Rose/ Zωή σαν Τριαντάφυλλο - 2007). 
 

* Σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια θα είναι και η συναυλία στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών, που γίνεται με την υποστήριξη του MusicPaper.gr και τίτλο Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της και θα συμμετέχουν επίσης οι: Μπέτυ Βαλάση, η Καμεράτα - Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, η Χορωδία του Αρσακείου και μαθητές από το Μουσικό Λύκειο Παλλήνης.

 

Υ.Γ.: Μιας και μιλάμε για την Piaf

Πρόσφατα είδαμε μια χλιαρή μουσική παράσταση για την Edith Piaf στο Μέγαρο Μουσικής...


Ενώ, παράλληλα, η Piaf του Δημήτρη Μαλισσόβα ανεβαίνει ξανά στις 16 Ιουνίου. Στο Badminton αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία και κείμενο του ίδιου, σε μουσική διεύθυνση του Νίκου Λαβράνου, ενώ τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Μίλλη Καραλή. Συμμετέχουν οι μουσικοί: (Πιάνο) Αλέξανδρος Μακρής, (Ακορντεόν) Γιώργος Μπαμπάνης, (Κιθάρα) Άγγελος Γαβριήλ, (Μπάσσο) Γιώργος Κωνσταντίνου, (Ντράμς) Νίκος Λαβράνος.