Θάνος Μικρούτσικος και Οδυσσέας Ιωάννου έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και σε πολλά επίπεδα. Η τελευταία τους συνεργασία, όπως έχετε ενημερωθεί από το MusicPaper.gr είναι σε εξέλιξη και αφορά το νέο δίσκο του Γιάννη Κότσιρα, στον οποίο γράφουν τα νέα του τραγούδια.

Οι δυο τους προχωρούν σε μία ακόμη συνεργασία σε ένα χώρο με τον οποίο ο συνθέτης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από παλιά, ενώ ο στιχουργός θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά. To θέατρο.

 

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα συνθέσει τη μουσική και ο Οδυσσέας Ιωάννου θα γράψει τους στίχους  για την Παράσταση "Το Ημέρωμα της Στρίγγλας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα ανέβει στο υπαίθριο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, τον Ιούνιο του 2014, σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Μπαξεβάνη.

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κατερίνα Λέχου ως Στρίγγλα και ο Τάσος Ιορδανίδης ως Πετρούκιος που θα αναλάβει την «εξημέρωσή» της. Η Σοφία Φαραζή, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Παντελής Καναράκης, ο Άγγελος Μπούρας, ο Ευθύμης Ζησάκης, ο Δημήτρης Διακοσσάβας, η Τερέζα Γριμάνη και ο Θοδωρής Κατσαφάδος θα μπλεχτούν κι εκείνοι στις δολοπλοκίες, τα μπερδέματα και τις ερωτικές πολιορκίες που στήνει σ' αυτό το έξυπνο κωμικό παιχνίδι ο μεγάλος δραματουργός.

 

Με πληροφορίες από lifo.gr