Το Musicpaper.gr είναι μία από τις 7 υποψηφιότητες που διεκδικούν το βραβείο για τον καλύτερο "Θεματικό Ιστότοπο ειδικού ενδιαφέροντος" στα φετινά ελληνικά βραβεία διαδικτύου, e-Awards 2013. Τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου έχουν ως σκοπό τους τη διάκριση του καλύτερου διαδικτυακού περιεχομένου, με κριτήρια την ανεξαρτησία, τη διάδραση και τον σεβασμό στη δεοντολογία και στο πρωτογενές περιεχόμενο.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι τελικές επιλογές της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, η οποία έλαβε υπόψη για αυτό τον σκοπό τις 2927 προτάσεις που υποβλήθηκαν από το κοινό έως τις 22 Mαΐου 2013. Τώρα είναι στο χέρι του κοινού να αναδείξει ποια θεωρεί εκείνο καλύτερα site σε μια σειρά κατηγοριών.

 


Μπορείτε να ψηφίσετε το MusicPaper.gr εδώ


Η διαδικτυακή ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 25 Ιουνίου 2013 στις 20:00. Για να συμμετάσχετε σε αυτή πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή και στη συνέχεια να ψηφίσετε επιλέγοντας το MusicPaper.gr ή όποιο άλλο site πιστεύετε ότι είναι καλύτερο στην κατηγορία «Θεματικός Ιστότοπος (Ειδικού Ενδιαφέροντος)». Οι υποψήφιοι στη σχετική κατηγορία είναι οι εξής:

Intellectum
Μπορούμε
MusicPaper
Forfree
Τhe Food & Leisure Guide
Ψυχο-γραφήματα
zoosos

Η Οργανωτική Επιτροπή, την οποία απαρτίζουν μέλη της συντακτικής ομάδας του διαδικτυακού περιοδικού www.maga.gr, έχει λάβει κάθε εφικτή τεχνολογική μέριμνα για την ορθή διεξαγωγή αυτής της ψηφοφορίας. Η εγγραφή σας στα e-awards εξυπηρετεί τον ίδιο στόχο.

Τα e-awards διοργανώνονται για 2η χρονιά φέτος και προσκαλούν το κοινό να αναδείξει τις προσπάθειες που ξεχώρισαν, ψηφίζοντας ελεύθερα έως τις 25 Ιουνίου 2013 έως τις 20:00.