Κάποιοι λόγω της ημέρας που θα κυκλοφορούσε το τραγούδι πίστευαν ότι είναι μια πλάκα. Ένα αστείο για την δημιουργία εντυπώσεων. Για τη συνεργασία του Σωκράτη Μάλαμα με τον Βασίλη Καρρά είχατε μάθει εδώ και καιρό από το MusicPaper.gr. Το παρακάτω τραγούδι δίνει από μόνο του την απάντηση σε όλους τις συζητήσεις και την αναμονή για τη συγκεκριμένη συνεργασία.


Η πρώτη σύνδεση του ονόματος του Σωκράτη Μάλαμα με τον Βασίλη Καρρά έγινε με το πιο ακουσμένο τραγούδι του πρώτου, την Πριγκιπέσα. Κάποιοι από τους ακροατές του Μάλαμα απόρησαν πως είναι δυνατόν ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης να επέτρεψε κάτι τέτοιο. Κάποιοι άλλοι το είδαν πιο ψύχραιμα και σίγουρα οι ακροατές του Βασίλη Καρρά δεν είχαν κανένα πρόβλημα, αφού οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν ποιος ήταν ο Σωκράτης Μάλαμας ή κάπου τον είχαν ακουστά.

 

Τώρα έρχεται μία δισκογραφική συνεργασία με πρωτοβουλία του ίδιου του Μάλαμα να ενώσει αυτούς τους δύο. Στο στούντιο αυτή τη φορά αφού θα ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι «Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε». Το κομμάτι είναι του τραγουδοποιού και παραγωγού Δημήτρη Καρρά και βρίσκεται στην πρώτη πλευρά ενός συλλεκτικού 7ιντσου βινυλίου .

Η συνάντηση αυτή πάντως πιστώνεται στον ταλαντούχο τραγουδοποιό Δημήτρη Καρρά ο οποίος θα έχει ακόμα ένα κομμάτι στο δίσκο και για το σχετικό θέμα μας είχε δηλώσει τα εξής:

Εσύ πρότεινες αυτή τη συνεργασία;
Δεν το πρότεινα εγώ αλλά ο ίδιος ο Σωκράτης. Εγώ είχα στο μυαλό μου να πουν από ένα τραγούδι στην καινούρια μου δουλειά, αλλά ο Σωκράτης πήγε την σκέψη μου ακόμα παρακάτω και τον ευχαριστώ.
 
Πιστεύεις ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό του Μάλαμα αυτή η συνάντηση;
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να προκαλέσει αντιδράσεις αφού και οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν πρόβλημα με αυτό. Ίσα ίσα χαρά θα έπρεπε να προκαλέσει.