Αυτό θέλουμε να είμαστε.pentagrammo-poulia
Ένας τόπος ενημέρωσης, συνάντησης και θέσης.

 

Με ειδήσεις, ρεπορτάζ, θέματα, παρουσιάσεις, άρθρα, βίντεο, μόνιμες στήλες, ειδήσεις, ιστορικά ντοκουμέντα και πολλά άλλα γύρω από τη μουσική. Κυρίως την ελληνική αλλά και την ξένη.

Συμβαίνουν σημαντικά πράγματα γύρω μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί αποφεύγοντας την παγίδα που λέει ότι δεν συμβαίνει πια τίποτα σπουδαίο. Εκείνοι που το πιστεύουν, μάλλον είναι όσοι δεν θα αντιλαμβάνονταν ποτέ το σπουδαίο όποτε και αν γινόταν.

Το MusicPaper είναι μία προσπάθεια όπως πολλές άλλες που κάνουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι που δεν άφησαν τη ζωή τους στα λαδωμένα τηλεκοντρόλ. Απλώς μία προσπάθεια… Είμαστε πολλοί και είμαστε ομάδα. Αγαπάμε τη μουσική και τα συναισθήματά της.
Θέλουμε τη γνώμη σας!
Θέλουμε να μας βρίζετε όταν γράφουμε βλακείες.
Και να μας λέτε κανέναν καλό λόγο αν τον πιστεύετε για να μας δίνετε δύναμη.

Δεν τα ξέρουμε όλα ούτε ποτέ θα τα μάθουμε. Θα σας λέμε την γνώμη μας για τα μουσικά πράγματα. Δεν διεκδικούμε κανέναν τίτλο επαναστατών-καινοτόμων ή κάτι τέτοιο. Δεν φτιάξαμε το MusicPaper για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις και να πουλήσουμε μούρη ούτε για να μας πούνε μπράβο οι φίλοι μας. Δεν έχουμε σχέση με μεγαλοεκδότες, ούτε έχουμε εμπορικές και συντεχνιακές εξαρτήσεις. Γράφουμε την άποψή μας με σεβασμό, κριτική ματιά και αγάπη για τη μουσική.

Για κάποιους αυτή η κίνηση είναι αναμενόμενη.
Για κάποιους άλλους μονόδρομη εξέλιξη των πραγμάτων.
Και για μερικούς, απλώς φιλοδοξία.
Για εμάς προσπάθεια.

logo2Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που τιμούν αυτή την προσπάθεια με τις υπογραφές τους, την όρεξή τους, τις γνώσεις τους, την ουσιαστική στήριξή τους
και την αγάπη τους.

Καλές περιηγήσεις…

www.musicpaper.gr