Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες συναυλίες για φέτος, αμέσως μετά την άρση του περιορισμού, θα είναι αφιερωμένες στον Θάνο Μικρούτσικο, όπως είχαν ανακοινωθεί από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Σχετικά με το Φεστιβάλ, οι συναυλίες που τελικά θα πραγματοποιηθούν στο Ηρώδειο από το φετινό πρόγραμμα και δεδομένου ότι οι ξένες παραγωγές έχουν ακυρωθεί, αλλά και οι εκδηλώσεις στο Πειραιώς 260, θα είναι οι εξής: 

 

Πρώτη συναυλία θα είναι το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο "Τους προβολείς στήσε". Τραγουδούν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης. Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Ιουλίου.

 

Διήμερες θα είναι και οι άλλες δύο μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν στον ίδιο χώρο εξ αιτίας της χωρητικότητας που θα είναι περιορισμένη. Ο προσανατολισμός είναι στις 700 με 800 θέσεις για την κάθε ημέρα και όπως μαθαίνουμε ζητήθηκε από τις εταιρείες παραγωγής με την ίδια αμοιβή να καλύψουν δύο συναυλιακές ημέρες. 

 

Οπότε, για δύο ημέρες θα δούμε τον Γιάννη Αγγελάκα με τον Νίκο Βελιώτη με τη συναυλία «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» (με αφορμή και την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία), για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, αλλά και τη Μόνικα για δεύτερη φορά σε μία δική της συναυλία στο Ηρώδειο, με αφορμή το ελληνόφωνο άλμπουμ της στη συναυλία "Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο".

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και όλα τα σχετικά με τα εισιτήρια.

 

Θα είναι πάντως περίεργα στο Ηρώδειο που χωράει περίπου 5000 θεατές να γίνονται συναυλιές με τόσους λιγότερους. Για να δούμε...